Oho

16-vuotias poika ja 71-vuotias nainen menivät naimisiin!

05.07.2017 17:41

16-vuotias poika ja 71-vuotias nainen menivät naimisiin Indonesiassa.

Huolimatta 55 vuoden ikäerosta, teini-ikäinen Selamat Riayad ja hänen tuore vaimonsa, Rohaya, vakuuttavat olevansa aidosti rakastuneita. He huomauttavat myös olevansa kummatkin varattomia, joten liitossa ei ole kyse rahasta. Nuoren miehen perhe maksoi myötäjäisiä noin 13 euron arvoisen summan.

Karangendahin perinteiden mukaisesti parin täytyi pyytää liitolleen lupaa, sillä morsian on kaksinkertainen leski. Rakastavaiset kuitenkin uhkasivat tappaa itsensä, ellei heidän annettaisi mennä naimisiin. Aluksi suhteeseen skeptisesti suhtautunut yhteisön johtaja, Kuswoyo, myöntyi lopulta parin toiveeseen.

– He sanoivat aikovansa tappaa itsensä, sillä he olivat niin rakastuneita, että jos yksi heistä kuolisi, myös toisen oli kuoltava, Kuswoyo kertoo.

Tavallisesti pojat saavat mennä naimisiin vasta 19-vuotiaina, mutta Indonesian lainsäädännön mukaan asiassa voidaan joustaa henkilön "uskonnollisten normien" takia. Muslimiparin uskotaan solmineen nikah siri-liiton, joka on yhteisön, mutta ei valtion tunnustama.

Lähde: Daily Mail

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

X Factor -kilpailijaa pilkattiin vuosien ajan – väittää tuottajien tuhonneen hänet: Minut hajotettiin tahallaan!

Kuninkaan valtakunta: Aki Samuli kritisoi musiikkibisnestä – suomalaisille supertähdille kylmää kyytiä!

Romugrilli: ”V**tuilin sille naiselle ihan h**vetisti!” - romutransu Markus Kuotesaho kertoo mielipiteensä viranomaisista!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!