Skip to main content

16-vuotias poika ja 71-vuotias nainen menivät naimisiin!

16-vuotias poika ja 71-vuotias nainen menivät naimisiin Indonesiassa.

Huolimatta 55 vuoden ikäerosta, teini-ikäinen Selamat Riayad ja hänen tuore vaimonsa, Rohaya, vakuuttavat olevansa aidosti rakastuneita. He huomauttavat myös olevansa kummatkin varattomia, joten liitossa ei ole kyse rahasta. Nuoren miehen perhe maksoi myötäjäisiä noin 13 euron arvoisen summan.

Karangendahin perinteiden mukaisesti parin täytyi pyytää liitolleen lupaa, sillä morsian on kaksinkertainen leski. Rakastavaiset kuitenkin uhkasivat tappaa itsensä, ellei heidän annettaisi mennä naimisiin. Aluksi suhteeseen skeptisesti suhtautunut yhteisön johtaja, Kuswoyo, myöntyi lopulta parin toiveeseen.

– He sanoivat aikovansa tappaa itsensä, sillä he olivat niin rakastuneita, että jos yksi heistä kuolisi, myös toisen oli kuoltava, Kuswoyo kertoo.

Tavallisesti pojat saavat mennä naimisiin vasta 19-vuotiaina, mutta Indonesian lainsäädännön mukaan asiassa voidaan joustaa henkilön "uskonnollisten normien" takia. Muslimiparin uskotaan solmineen nikah siri-liiton, joka on yhteisön, mutta ei valtion tunnustama.

Lähde: Daily Mail


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!