Marja-Liisa Kirvesniemi palaa julkisuuteen: Mietin asiaa kolme kuukautta!

Marja-Liisa Kirvesniemi palaa julkisuuteen: Mietin asiaa kolme kuukautta!

21.01.2016 17:45

Hiihtäjälegenda Marja-Liisa Kirvesniemi kertoo Seiskalle, ettei hän ole ollut koskaan kiinnostunut esillä olemisesta. Helmikuussa Marja-Liisa tekee kuitenkin paluun julkisuuteen, sillä hän on mukana TV5:llä nähtävässä Mertaranta ja legendat -sarjassa. Se kuvattiin viime syksynä Vierumäen urheiluopistossa kahdeksassa päivässä.

– Mietin kolme kuukautta sarjaan mukaan lähtemistä, sillä olen tietoisesti ollut julkisuudesta poissa jo vuosikausia. Nautin asiallisesta julkisuudesta, mutta on ikävää, että esille nostetaan vanhoja ikäviä asioita, Marja-Liisa kertoo Seiskalle.

Marja-Liisa tunsi sarjan seitsemästä muusta huippu-urheilijasta kaikki lukuun ottamatta sarjan uimareita Jani Sievistä ja Hanna-Maria Seppälää. Sarjassa nähdään Marja-Liisan, Janin ja Hanna-Marian lisäksi Timo Jutila, Toni Nieminen, Jari Isometsä, Minna Kauppi ja Tommi Evilä

 

Jatkan yrityksen omistajana!

Simpeleellä asuva Marja-Liisa kertoo lopettaneensa tammikuussa työt omassa hoitoalan yrityksessään. Firma ei ole kuitenkaan laittanut lappua luukulle, sillä toimintaa jatkavat vuokratyöntekijät.

- Jatkan edelleen yrityksen omistajana, vaikka en teekään enää hoitolan töitä. En ole jäämässä eläkkeelle, sillä minulla on koko ajan viritteillä uusia, hyvinvointiin keskittyviä yrityksiä, Marja-Liisa kertoo.

 

 

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!