Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Seiskan vinkit Gran Canarialle!

Seiskan vinkit Gran Canarialle, jossa on paljon tutkittavaa - muutakin kuin Las Palmas ja Playa del Inglés!

Arinaga

Tämä pieni merenrantakylä sijaitsee lentokentältä etelään, ja on rauhallinen sekä suojassa massaturismilta. Kylässä on ranta ja merialtaita, kodikkaita ruokapaikkoja ja lämmin ilmapiiri. Paikallisuutta etsivälle se on loistava kohde.

Pasito Blanco

Pieneen huvivenesatamaan pääset parhaiten nappaamalla taksin Maspalomasista, Puerto Ricosta tai missä majailetkin, ja pyydä kuskia kertomaan vartijalle portilla, että olet menossa La Puntan pursiseuralle.

Pozo Izquierdo

Purjelautailijoiden suosikkikohteesta löytyvät saaren parhaimmat aallot ja tuuliolosuhteet. Pozo Izquierdossa voit ihailla ammattilaislautailijoiden taidonnäytteitä tai vuokrata laudan ja kokeilla urheilua itse.

Tejeda

Yksi suosituimmista ja mahdollisesti idyllisimmistä vuoristokylistä. Kylässä on pieniä ravintoloita, kahviloita ja kauppoja, mutta tärkein juttu on kylästä avautuva näkymä. Jos vierailet kylässä helmikuussa, pääset todistamaan mantelipuiden kukkimista.

El Pajar

Pieni kalastajakylä sijaitsee Maspalomasin ja Arguineguín välissä. Täällä vieraillessa kannattaa testata kalaravintola El Boyan tarjonta. Ravintolaan ei voi varata pöytää, mutta etenkin viikolla tilaa yleensä löytyy.

Amadorin rantaklubi

Vaikka klubi sijaitsee suositulla rannalla, se on loistava paikka hengähtämiseen. Yksityinen uima-allas, hyvä lounas ja herkulliset drinkit ovat jotain, mitä matkaaja välillä tarvitsee.


Teksti:
MAIJA KNUUTTILA
Kuvat:
ERIK VALEBROKK JA FOTOLIA

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!