Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
hampuri

Saksassa on myös muita kaupunkeja kuin Berliini - piipahda Hampuriin, Lyypekkiin, Travemündeen ja Kühlungsborniin!

Päivät kuluvat nopeasti Weissenhäusen Strandin kaltaisessa paikassa.

On myös syitä poistua vesipuistosta ja rannalta. Olemme nimittäin Saksan osassa, jolla on paljon tarjottavaa.

Dynaaminen suurkaupunki Hampuri on kätevän matkan päässä päiväretken kohteeksi. Ihana Lyypekki on myös ajomatkan päässä. Travemünde ja Kühlungsborn ovat tyylikkäitä lomakaupunkeja, joissa on kaikkea trendikkäistä ruokapaikoista mahtaviin rantabaareihin.

Täällä loma on hieno yhdistelmä valkoisia rantoja, historiallisia suurkaupunkeja ja rentoa tunnelmaa. Ja niin kauan kuin lapset ovat tyytyväisiä, nauttivat myös äiti ja isä lomapäivistä.

 

Rügen
Kolmen tunnin ajomatkan päässä Weissenhäuserista on viehättävä vierailukohde, Saksan suurin saari Rügen.

 

Lyypekki

Kaupunki oli pitkään Euroopan tärkeimpiä kauppapaikkoja, mikä näkyy yhä selvästi Lyypekin arkkitehtuurissa. Tunnelma kaduilla on kuin aikamatka keskiajalle. Lyypekin kompakti keskusta on yksi rannikon hienoimmista kohteista.

www.luebeck.de

lyypekki

 

Weissenhäuser Strand

Vilkas lomakeskus, jossa on kaikkea kaupoista, vesipuistoista, ravintoloista ja leikkipuistoista suuriin uimarantoihin. Lapsiperheet on otettu hyvin huomioon, ja aikuisetkin viihtyvät.

www.weissenhaeuserstrand.de

 

weissenhauser

 

Hampuri

Saksan toiseksi suurimmassa kaupungissa on sykkivää iltaelämää ja kulttuurinähtävyyksiä. Hampuri on myös jännittävä kohde perheen pienille. Ethän unohda käydä vilkaisemassa maailman suurinta pienoisrautatietä Miniatur Wonderlandia!

www.miniatur-wunderland.com

 

hampuri

 

MATKUSTA

Lennä Hampuriin ja jatka matkaa vuokra-autolla. Finnair lentää reitin päivittäin. Ajomatka Hampurista rannikolle on puolentoista tuntia. Voit myös matkustaa Finnlinesin laivalla Travemündeen, josta on vajaan tunnin ajomatka Weissenhäuserin rannalle.

 

MAJOITU

Weissenhäuser Strandissa viikko neljälle hengelle hyvin varustetussa huoneistoissa maksaa noin 800 eurosta alkaen. Kävelymatkan päässä on lapsiperheille täydelliset rannat sekä vesi- ja aktiviteettipuistoja. Tarjolla on all inclusive -majoitusta, mutta huoneistoissa on myös oma keittiö.

 

PUUHAILE

Laiskottelua rannalla, riehakasta menoa vesipuistossa tai pyöräretkiä rannikolla. Puuhaa riittää niin aikuisille kuin lapsille. Kokeile esimerkiksi jännittävää vesihiihto- ja vesilautailupuistoa aivan majoitusalueen vieressä.

 

LISÄTIETOA: www.germany.travel

 

lyypekki
Holstentorin portti Lyypekissä on yksi saksan tunnetuimmista maamerkeistä. Rakennus toimii nykyisin museona.

 


Teksti:
RUNAR LARSEN TOIMITTANUT SARI NURMO
Kuvat:
SE OG HØR JA FOTOLIA

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!