Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Näin matkustat, majoitut, syöt ja juot La Gomeralla!

Näin matkustat, majoitut, syöt ja juot La Gomeralla!

Kanariansaarten toiseksi pienin kohde, La Gomera on jäänyt isompien lomasaarten varjoon. Saari kuitenkin ihastuttaa luonnon kauneudellaan ja rauhallisuudellaan.

LUE LISÄÄ: KANARIANSAARISTA TUNTEMATTOMIMMALLA LA GOMERALLA NAUTITAAN HITAASTA ELÄMÄNMENOSTA JA LUONNONKAUNIISTA MAISEMISTA!


La Gomeralle pääsy vaatii hieman vaivaa.

MATKUSTA

La Gomeran läheisin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee naapurisaarella Teneriffalla. Finnair tarjoaa suoria lentoja Teneriffalle loka-huhtikuussa. Valmismatkatoimistoista Finnmatkat, Tjäreborg ja Apollomatkat järjestävät La Gomeralle omatoimimatkoja. Los Cristianoksen satamasta liikennöi kaksi laivayhtiötä La Gomeralle. Matka kestää 45-60 minuuttia ja edestakaisen lipun hinta on noin 60 euroa. Varaudu viivästyksiin, sillä aikataulut muuttuvat herkästi sääolosuhteiden vaihdellessa. Teneriffalta pääse La Gomeralle myös BinterCanarias –lentoyhtiön siivillä. Lento kestää 30 minuuttia. Perillä sataman läheisyydessä on useita taksipalveluja. Saaren parhaat bussiyhteydet lähtevät San Sebastiánista.

MAJOITU

La Gomera tarjoaa erilaista majoitusta ympäri saarta, mutta suuri osa hotelleista keskittyy kaupunkeihin kuten Valle Gran Reyhin, Hermigueen ja Playa Santiagoon. Valittavana on ylellisiä hotellikomplekseja, romanttisia bungaloweja tai vuokrahuoneistoja, joissa voi nauttia aamiaisen omassa puutarhassa.

SYÖ

La Gomerassa ruoka on yksinkertaista ja maukasta. Täällä kannattaa nauttia kala- ja äyriäisaterioita. Lautasella on taatusti tuoreet raaka-aineet eikä hinta rasita kukkaroa. Saarella syödään paljon myös kaninlihaa. Viinin ystävien kannattaa maistella saaren omia viinejä. Kylkiäiseksi maistuvat paikalliset vuohen ja lampaan maidosta tehdyt juustot. Saari on tunnettu suussa sulavista leivonnaisista.


Saaren perinneruoka vesikrassikeitto tarjoillaan puukipoissa.


Teksti:
Sari Nurmo
Kuvat:
Seiskan toimitus

>

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!