fbq
Kotimaa
24.11.2022 08:45
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram, Facebook
kalle munck ja marion rung
Yllätyskihlat ja uutispommi! Kalle Munck: "Lopetan työni Marionin palveluksessa"
Kotimaa
24.11.2022 08:45
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram, Facebook

Seiska uutisoi syyskuussa, että iskelmälaulaja Marion Rungin, 76, ja manageripuoliso Kalle Munckin, 54, 11 vuotta kestänyt avioliitto päättyi eroon.

Noin kuukautta myöhemmin selvisi, että Kallella on uusi rakas: vuoden 2011 Miss Isoäidiksi kruunattu Janika Granat. He tutustuivat toisiinsa elokuussa.

Kalle on nyt lyhyen ajan sisällä paljastanut kaksi yllätysuutista sosiaalisessa mediassa. Tiistaina hän ilmoitti kihlautuneensa Janika-rakkaansa kanssa. Kalle julkaisi kuvan parin kihlasormuksista.

 – Elämä on... Kalle kirjoitti Instagram-julkaisuunsa.

Lue myös: Pikavauhtia uuteen suhteeseen! Marion Rungista eronnut managerimies Kalle Munck vaihtoi 30 vuotta nuorempaan – yhteiskuva pariskunnasta

Eilen keskiviikkona Kalle on tiedottanut ex-rakkaansa Marionin Facebook-fanisivulla lopettaneensa yhteistyön iskelmälaulajan kanssa. Kallen mukaan hän on itse halunnut jättää manageripestinsä taakseen.

Hei! Lopetan työni Marionin palveluksessa omasta päätöksestäni. Matka on ollut mahtava tämän yli 12 vuoden aikana, ja artisti on yksi maamme parhaimpia taiteilijoita. Uskallan epäillä, ettei tähän maahan tule hetkeen yhtä mahtavaa, osaavaa ja pitkän matkan kulkijaa.

Lue myös: Laulajalegenda Marion Rung avioerostaan: Halusin muuttaa pois

On epäselvää, miksi Kalle lopettaa yhteistyönsä Marionin kanssa. Voi olla, että Kallen kihlautuminen on vaikuttanut päätökseen. 

Kiitän etenkin kaikkia niitä mahtavia muusikoita, joiden kanssa olen saanut toteuttaa matkaani. Kiitän yhteistyökumppaneita, ihmisiä ympärillä jotka ovat toteuttaneet matkaamme.  Suurin kiitos kuitenkin kuuluu kaikille heille, Marionin faneille ja kuulijoille jotka ovat vuodesta toiseen antaneet mahdollisuuden tähän matkaan. Nöyrä kiitos! Kalle Munck, mies kirjoitti julkaisuun.