fbq
Kotimaa
02.11.2022 19:19
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Veronica Verho ja Juhani Koskinen
Yllätyskaipuu iski! Veronica Verhon kanssa seurusteleva Juhani Koskinen haikailee paluusta Turkuun
Kotimaa
02.11.2022 19:19
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Juontaja Veronica Verho ja tv-persoona Juhani Koskinen asustelevat Helsingissä yhdessä pienen Matti-mäyräkoiran kanssa.

Videolla Veronica vastaa "Milloin viimeksi" -kysymyksiin:

Juhani ja Veronica ovat kumpikin alkujaan turkulaisia. He muuttivat yhteiseen omistusasuntoon Helsingin keskustassa vuoden 2021 alussa, suunnilleen vuoden yhdessäolon jälkeen. Ennen avoliittoa he olivat kaukosuhteessa, sillä Juhani asui yhä Turussa.

Pariskunta myös kihlautui Lapin-lomallaan alkuvuodesta 2021, ja heidän oli tarkoitus astua avioon ensi kesänä. Häät kuitenkin siirtyivät, sillä kaikki hääpaikat oli ehditty jo varata kesälle 2023.

- Kattellaan siis joskus parin vuoden päästä, Veronica päivitteli seuraajiaan hääsuunnitelmistaan keväällä.

Lue myös: Lähes 500 000 euron lemmenpesä! Veronica Verhon kanssa yhteen muuttanut Sohvaperunat-Juhani vaihtoi kaupunkia – jättimäinen Turku-tatuointi jäi muistoksi

Pariskunta on vaikuttanut viihtyneen Helsingissä, mutta Juhani on ilmeisesti alkanut kaipailla takaisin kotikonnuilleen. Hän julkaisi Instagram-sivunsa tarinaosiossa kuvan Helsingin kadusta, ja sen kylkeen hän kirjoitti paljonpuhuvan tekstin.

- Oon tosi iloinen siitä, et muutin pari vuotta sitten Helsinkiin (onhan tää ylivoimaisesti Suomen toiseksi paras kaupunki). Mut kyllä sitä pikkuhiljaa vois ehkä Turun seudulle palata, hän kirjoittaa.

Lue myös: "Olen lamaantunut" - Häiden siirtyminen tuskastutti Veronica Verhon

Myös Veronica hehkuttaa aika ajoin Turkua omassa sosiaalisessa mediassaan. Hän on kertonut esimerkiksi Turun aika -sivustolla haluavansa vielä jonain päivänä palata kotikonnuilleen.

Veronica muutti Helsingin Kalliossa sijaitseesseen pikkuyksiöön 17-vuotiaana opiskelupaikan perässä. Hän aloitti Youtube-videoiden julkaisemisen samoihin aikoihin, ja nousi sitä kautta julkisuuteen. Veronica on ollut pääkaupunkiseutulainen liki kymmenen vuotta. 

Lue myös: Matti varastaa huomion! Veronica Verho paljastaa: "Enemmän tunnistetaan meidän koiraa"