fbq
Kotimaa
04.01.2023 17:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Eva-Liisa Orupõld, Instagram
Temptation Island Suomi Ville-pekka VP ja Anna
Yllätyskäänne! TIS-tähti vetäytyy eduskuntavaalien ehdokkuudesta
Kotimaa
04.01.2023 17:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Eva-Liisa Orupõld, Instagram

Temptation Island Suomen yhdeksänneltä kaudelta tuttu Ville-Pekka Timonen eli VP kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään mielensä muutoksesta.

VP mainitsee jättäytyvänsä pois kevään eduskuntavaaleista. Hän oli aiemmin ilmoittanut asettuvansa ehdolle vasemmistoliiton riveissä.

VP perustelee päätöstään Instagram-julkaisussaan. VP:n mukaan hän ei vielä koe olevansa valmis ehdokkuuteen.

– Olen tehnyt päätöksen vetäytyä eduskuntavaaliehdokkuudestani. Koen, etten ole vielä valmis, eikä minulla ole tarvitsemaani aikaa tai henkisiä resursseja tehdä kampanjaani ja syventyä siihen. Minusta tuntuu, että stressaan vaaleja enemmän kuin innostun niistä. Näen stressin tukahduttavan sisältäni luovuutta ja motivaatiota poliittisella tielläni, VP kirjoittaa.

Lue myös: Oho! Temppareista tutut Ville-Pekka ja Mitte muuttivat saman katon alle - poseeraavat yhteiskuvassa VP:n eksän kanssa

VP haluaa omien sanojensa mukaan vielä kehittyä poliitikkona. Hän toivoo voivansa tukea muita ehdokkaita.

– Olen kuitenkin vasta sen poliittisen tien alkupäässä, ja haluan oppia itsestäni enemmän ennen eduskuntaan pyrkimistä. Asetun mieluummin muiden ehdokkaiden tueksi, kuin olisin sellainen itse. Se tuntuu minulle tällä hetkellä oikealta paikalta.

– Haluan tehdä itselleni enemmän tilaa keskittyä muihin luottamustoimiin sekä opintoihin, mutta ennen kaikkea tehdä aikaa itselleni. Haluan kokea maailmaa, seikkailla, opiskella ja löytää omat keinoni olla poliitikko, vaikuttaja ja ylipäätään kulkija tämän maan päällä.

Lue myös: Shokkiero! TIS-Valtterin ja -Viivin kihlaus purkautui: "Viimeinen niitti tuli lauantaina"

VP:n mukaan hän harkitsee asettuvansa ehdolle seuraavissa vaaleissa.

– Tiedän kuitenkin, että minun vuoroni tulee vielä. Ehkä vuonna 2027, tai sitten myöhemmin, tai jossain muussa yhteydessä. Aidosti oikeudenmukaisen maailman puolesta taistelemisen liekki palaa itsessäni, mutta tämä päätös on nyt välttämätön, jottei se sammu. Kiitos kaikille teille, jotka olette minua tähän mennessä tukeneet niin ehdokkuudessa kuin muussakin vaikuttamisessa, VP päätti kirjoituksensa.

Lue myös: Temptation Island Suomi -pariskunta Anna ja Ville-Pekka peuhasivat kylpylän porealtaassa – saivat porttikiellon: ”Hässimme!”

VP osallistui Temppareiden Levi-kaudelle silloisen kumppaninsa Annan kanssa.

Parin matka viettelysten saarella oli varsin rauhallinen, vaikka heidän suhde herätti paljon keskustelua sarjan aikana.

Anna kertoi haastatteluissa toimivansa Onlyfans-sisällöntuottajana. Sarjassa ilmeni, että Anna oli aiemmin hakenut seksiä suhteen ulkopuolelta, ja Anna kertoi VP:n jopa kuskanneen häntä vieraisiin sänkyihin.

Lue myös: Varattu TIS-Anna paljastaa lisää yksityiskohtia hänen ja kumppaninsa Ville-Pekan seksisopimuksesta: "Se aina vie mut tai hakee mut, jos mä oon jonkun luona"

Viimeisellä iltanuotiolla pari päätti lähteä sarjasta yhdessä, mutta he kuitenkin erosivat pian tämän jälkeen.

Seiska sai pariskunnan Tempparit-taipaleen jälkeen lukuisia vinkkejä näköhavainnosta kaksikosta yhdessä. Kerran heidät bongattiin jopa hotellista Helsingissä.

Ex-parilla on siis edelleen hyvät välit.

Lue myös: Oho, Temptation Islandin jälkeen eronneet Anna ja VP viettivät yhteisen yön hotellissa - kuva!