fbq
Kotimaa
27.09.2022 10:58
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Sanni Kurkisuo
Wau, mikä joogakuningatar! Laulaja Sanni esitteli upean äitinsä: "Niin hyvä ja lempee ope"
Kotimaa
27.09.2022 10:58
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Laulaja Sanni Kurkisuo viihtyi viime viikonloppuna Tuula-äitinsä joogatunnilla.

Lue myös: Näin Shirly Karvinen ja Sanni nauttivat Pariisissa - mukana tuttu bilejengi

Sanni Kurkisuo paljasti viikonloppuna viettäneensä Tuula-äitinsä kanssa laatuaikaa urheilun parissa. Sannin äiti on joogaopettajan lisäksi myös tehnyt musiikkia, ja kaksikko on myös valloittanut keikkalavoja yhdessä.

– Paras tapa alottaa lauantai äidin joogatunnilla, Sanni kirjoitti viikonloppuna Instagramin tarinoissaan sydämen kanssa.

Päivityksessä Sannin yrittäjä-äiti näytti jumppaliikkeitä.

– Niin hyvä ja lempee ope. Suosittelen isosti, Sanni kehaisee ja kehoittaa yli 340 000 someseuraajaansa katsomaan äitinsä "tuulantaika" Instagram-tililtä lisäinfoa tunneista.

Musikaalinen perhe

Joogatuntien lisäksi Tuula muistetaan myös lohjalaisen rokkibändi Wildfire-yhtyeen laulajana. Yhtye teki comebackin vuonna 2016.

Tyttäreni Sanni oli Vain elämää -ohjelmassa. Iltapäivälehti kirjoitti, että Sannin äitikin on laulaja. Joku Wildfiren kundeista luki jutun ja laittoi vanhan kuvan bändistämme Facebookiin kommentoiden pitäisikö tehdä comeback. Keväällä alettiin treenata. Totesimme, että tämähän on edelleen siistii ja toimii, Tuula Kurkisuo kertoi haastattelussa Länsi-Uudenmaalle syyskuussa 2016.

Sanni näki rokkibändikuvion jo lapsena. Hän kertoi ajatelleensa sen olevan niin makeeta, että haluaa itsekin alalle, Tuula fiilisteli tuolloin lehdelle.

 

 

Lue myös: Sannin seepratrikoot ja Waltteri Torikan safariasu - katso kuvat julkkisten upeimmista festarilookeista!

Näin Tuula ja Sanni Kurkisuo lauloivat duettoa vuonna 2012