fbq
Kotimaa
29.01.2022 15:05
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen ja Seiskan arkisto
danny
Villiä naisrulettia pyörittävä Danny avoimena: Olen vahvasti heterotyyppiä!
Kotimaa
29.01.2022 15:05
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen ja Seiskan arkisto

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen, 79, on esimerkki siitä, ettei vierivä kivi sammaloidu. Viihdepioneeri suuntaa syksyllä mittavalle, 30 konserttia käsittävälle 80-vuotisjuhlakiertueelle. Sitä ennen on luvassa erillinen kevätkiertue Ruotsissa.

Lue myös: Ruotsalaiset äimän käkenä! Danny heitti rajun keikan luksuslinnassa: "Se oli suurmenestys"

– Olen aikoinaan heittänyt yli 260 keikkaa vuodessa, joten eiväthän nämä määrät ole vielä lainkaan kuormittavia, Danny hauskuuttaa tiedotustilaisuudessa.

– Ruotsin-kiertueen jälkeen on koko kesä aikaa lomailla ja lepäillä ennen syyskiertuetta. Toki syksyä varten minun on oltava fyysisesti kunnossa, joten nostelen varmaankin kesällä painoja Rauman venevajallani, hän paljastaa Seiskalle.

Erika taas Euroviisuihin?

Mittavasta syysrumbasta ei selvitä pelkällä painojen nostelulla. Ikääntymisensä myöntävä Danny kertoo antavansa juhlakiertueellaan entistä enemmän tilaa taustalaulajilleen Diana Anttilalle, Dimitri Keiskille, Kari Tapion pojalle Jani Jalkaselle ja Jennika Vikmanille.

Myös Jennikan kuuluisaa isosiskoa, Dannyn ex-heilaa Erika Vikmania, 28, kuullaan juhlakiertueen päätöskonsertissa Helsingin jäähallissa. Myhäilevä Danny kuvailee tämänhetkisiä välejään Erikaan erittäin hyviksi.

– Erika on kehittynyt todella taitavaksi viihdetaiteilijaksi. Sanoinkin hänelle juuri, että sinun pitäisi osallistua taas Euroviisuihin, koska pärjäisit siellä pirun hyvin.

Arkistovideo: Kiusallinen kolmiodraama: Erika ja Helmi taistelevat Dannystä

Nauttii suuresti naisista

Seiska on uutisoinut Dannyn ja Erikan uudelleen lämmenneistä väleistä. Ex-pariskunnan yllätyskuvio on ollut omiaan hämmentämään kolmiodraamasoppaa edellä mainitun kaksikon ja Helmi Loukasmäen, 20, välillä.

Herrasmiesmäinen Danny kuittaa mystisesti julkisuusmyllyn nuorten kaunottarien kanssa.

– Minullahan on ollut koko elämäni mahdollisuus olla naisten kanssa. Olen heterotyyppiä! On ollut suuri ilo myötäelää eri naisten rinnalla…

– En koe, että tässä olisi tehty pahaa kenellekään. Nyt eletään elämää eteenpäin, ja jokaiselle annetaan sama mahdollisuus.

Hae oma Seiskasi kaupasta tai tilaa Seiska tästä!

danny
Joona Jalkanen oli maanantaina (24.1.) Dannyn kanssa kertomassa tulevista kiertueista.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »