fbq
Kotimaa
20.05.2022 17:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova
veronica verho
Veronica Verhon synttärijuhlat saivat karmean lopun - kihlattu tuhosi omaisuutta
Kotimaa
20.05.2022 17:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova

Juontaja Veronica Verho juhlisti tällä viikolla 26-vuotissyntymäpäiviään ystäviensä kanssa. Veronican ystävät veivät synttärisankarin Helsingin saaristoon saunomaan.

- Synttäriyllärinä pääsin eilen Lonnaan. Siellä on ihana sauna ja pääsen uimaan rannasta. Iso suositus tälle! Veronica hehkutti Instagramissa.

Lämpö helli juhlijoita ja Veronica julkaisi kesätunnelmaa henkivän rantakuvan Instagramissaan. Porukka nautti myös suolaisista lettukesteistä Lonnassa.

Lue myös: Veronica Verhon naimisiinmenolle iso takaisku: "Meidän häidenhän piti olla ens kesänä. Ei ole"

Karkeloiden jälkeen Veronica päivitti Instagramin Tarinat -osioon surkuhupaisan kommelluksen. Hänen kihlattunsa, Sohvaperunoista tuttu Juhani Koskinen, oli innostunut pyykkäämään. Lopputuloksena Veronican kalliit housut menivät pilalle.

- Juhani pesi koneessa mun sadan euron villahousut. Ja tässä mun lasittunut katse kun hän näytti niitä pesun jälkeen. Myydään vauvalle housut av yv, Veronica kirjoittaa totisen kuvan ohessa.

Hän viittaa lakoniseen tyyliin nettikirpputoritermeihin: alustava varaus ja yksityisviesti.

Mitä ilmeisimmin Veronican housut kutistuivat koneessa käyttökelvottomiksi. Villa on arka materiaali. Villavaatteille suositellaan pelkkää tuuletusta tai hellää käsinpesua.
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »