fbq
Kotimaa
01.04.2022 23:20
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: MTV, Instagram
vesa ja sini
Vauvan saanut Ensitreffit alttarilla -Sini avoimena imetyshuolistaan
Kotimaa
01.04.2022 23:20
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: MTV, Instagram

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa 2018 avioituneet Sini ja Vesa ovat aloittaneet vauva-arjen. Sini ilmoitti vauvan syntymästä tammikuussa, ja on sittemmin päivittänyt suloisia perhekuvia sosiaaliseen mediaan.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -Sini ja Vesa: Vauva tulossa!

Sini on pohtinut Instagram-tilillään myös imetystä, eikä kaikki ole mennyt helpoimman kautta.

Miten voikaan sellainen asia kuin imetys herättää niin paljon tunteita. Tiesin jo raskausaikana, että haluan täysimettää ja tiesin myös että imetys ei kaikilla onnistu mutkitta. Mutta tieto ei vähentäny pettymystä ja epävarmuutta mitä koin ja edelleen koen toisinaan, Sini kirjoittaa kuvapäivityksessä.

Minulla ei maito noussut heti synnytyksen jälkeisinä päivinä, varmasti ainakin osittain johtuen synnytykseen liittyvistä komplikaatioista ja omasta terveydentilasta. Vauvan painonlaskusta johtuen jouduttiin osastolla turvautumaan korvikkeeseen. Vauvaa syötin 3 tunnin välein. Ensin rinnalla ja loput pullosta. Syöttöjen välissä minä pumppasin, söin ja join ja koitin levätä. Tämä oli todella intensiivistä aikaa ja en voi sanoa, että synnytyksestä palautuminen olisi ollut tehokasta tässä vaiheessa. Mieltä kaihersi pelko, ettei maito nouse ja vauva alkaa preferoida tuttipulloa. Onneksi pieniä merkkejä maidon noususta tuli päivien mittaan. Kotiuduttiin lisämaitojen purkuohjeiden kanssa.

Lue myös: Tässä ovat Ensitreffit alttarilla -ohjelman tuoreet avioparit - nämä sinkut menevät naimisiin keskenään!

Välillä Sini on imettänyt kirpputorillakin.

- Raskaana ollessa ajattelin, että kyllähän vauva nyt nukkuu omassa sängyssä... No... Ei nuku, Sini kirjoittaa kotipäivityksessään.

Naimisiin televisiossa

Sini ja Vesa avioituivat kesällä 2018 Avalla nähdyssä Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa. Suhde lähti hitaasti käyntiin, kun nuoret tutustuivat vähitellen toisiinsa. Pari eli pitkään etäsuhteessa, mutta nykyään he asuvat saman katon alla. Sini ja Vesa kertoivat muutosta MTV:lle talvella 2020.

Sinin ja Vesan lisäksi myös kaksi muuta Ensitreffit alttarilla -pariskuntaa ovat saaneet perheenlisäystä. Ensimmäisellä tuotantokaudella avioituneilla Violalla ja Esalla on kaksi lasta ja toisella tuotantokaudella avioituneet Sari ja Antti alkoivat puolestaan odottaa poikaansa hyvin pian kuvausten päätyttyä. Lapsi syntyi keväällä 2016.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -pariskunnat menivät naimisiin jo kuukausia sitten Sherlock Holmesin päivänä - suojasivat myös omaisuutensa!