fbq
Kotimaa
02.03.2023 18:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Varpu Hintsanen

Varpu Hintsanen joutui keskelle outoa välikohtausta: "Hän töni, potki ja rämisteli"

Kotimaa
02.03.2023 18:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Varpu Hintsanen, 44, kohtasi keskiviikkoisella kauppareissullaan erikoisen tilanteen.

Varpu kertoo tuoreilla somevideoillaan olleensa asioimassa paikallisessa kaupassa, kun kassalla hänen taakseen ilmestyi asiattomasti käyttäytynyt mies.

Kassapääte rupesi Varpun kohdallaan temppuilemaan eikä laite suostunut hyväksymään hänen kanta-asiakasnumeroaan.

Lue myös: Varpu Hintsasen julkaisi verisen kuvan: "Autoilija katsoi kumman pitkään"

Vuoroaan odotellut "vanhempi herrashenkilö" ei pystynyt Varpun mukaan hillitsemään itseään, vaan ryhtyi mielenosoituksellisesti tönimään, potkimaan ja rämistelemään edessään olevaa saavia, jota hän oli ilmeisesti saapunut ostamaan.

- Hänellä meni aivan kasetti sutturaan, Varpu kertaa.

Miehen puhistessa taustalla Varpu huomauttaa tehneensä runsaasti töitä sen eteen, ettei hän ryhtynyt ojentamaan miestä tämän erikoisen käytöksen johdosta.

- Anteeksi mutta tulisinko minäkin potkimaan sitä pönttöä, jos se auttaa tätä asiaa, Varpu kertoo ajatelleensa.

Varpu muistuttaa, että myös hän menettää toisinaan totaalisesti hermonsa. Hermostumisen hetkellä olisi kuitenkin hyvä pystyä käyttäytymään asiallisesti.

- Mietin vain, että milloin meille aikuisille ihmisille tulisi ymmärrys, että se omakin elämä olisi niin palljon mukavampaa, kun olisi taitoja säädellä tunteita.

Lue myös: Katso Sami ja Varpu Hintsasen ensimmäinen yhteiskuva: ”Ei ole ollut helppoa”

Varpu Hintsanen tunnetaan muun muassa kirjailijana sekä mielenhyvinvoinnista ja tunnetaidoista luennoitsijana. Varpu on ammatiltaan psykiatrinen sairaanhoitaja.

Lue myös: Lapsensa syövälle menettäneen Varpu Hintsasen riipaiseva päivitys: "Neljäs syntymäpäiväsi, mitä vietämme ilman sua"

Vuonna 2016 Varpu ja hänen miehensä Sami Hintsanen joutuivat karun tilanteen eteen, kun Varpun 5-vuotias Senja-tytär sairastui syöpään. Senja menehtyi sairauteen vuonna 2019. Hän oli kuollessaan 8-vuotias.