fbq
Kotimaa
12.08.2022 20:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan toimitus
Anne Heche
Vakavasti loukkaantunut Anne Heche on julistettu aivokuolleeksi – tämä tiedetään nyt
Kotimaa
12.08.2022 20:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan toimitus

Näyttelijä Anne Heche, 53, loukkaantui vakavasti järkyttävässä onnettomuudessa viikko sitten Los Angelesissa. 

Daytime Emmylla palkittu näyttelijä ajoi autolla nopealla vauhdilla. Auto suistui pois tieltä ja osui ensin autotallia päin. Silminnäkijät olivat yrittäneet auttaa Hecheä pois autosta, mutta tämä jatkoi matkaansa.

Myöhemmin hän kolaroi vielä asuintaloon. Törmäyksestä syntyi tulipalo, ja ajoneuvo tuhoutui täysin. 

Näyttelijän sanotaan olleen palavassa autossa jopa puoli tuntia, ennen kuin hänet saatiin pois. Heche sai vakavia palovammoja ja meni tajuttomaksi.

Ensin uutisoitiin, että Hechellä on odotettavissa pitkä toipuminen. Hän vaipui sittemmin koomaan. CNN uutisoi, ettei hänen ennusteta toipuvan.

”Ei odoteta selviävän”

Näyttelijän kerrotaan perheen antamassa tiedotteessa kärsivän hyvin vakavasta aivovammasta.

- Hänen ei odoteta selviävän. 

Lisäksi lausunnossa kirjoitetaan kauniisti näyttelijästä.

- Hänellä oli valtava sydän ja hän kosketti kaikkia hänet tavanneita anteliaisuudellaan. --- Hänet muistetaan rohkeasta rehellisyydestään ja hänen valoaan jäädään kaipaamaan kovasti.

Tiedotteessa sanotaan, että Heche on ilmaissut tahtonsa elinluovutukseen. Hänen elintoimintojaan pidetään toistaiseksi yllä. Hänet on julistettu aivokuolleeksi.

Anne Heche

Rikostutkinta

Tapauksesta on nyt käynnissä rikostutkinta. Näyttelijän kerrotaan olleen päihtyneessä tilassa ajaessaan kolarin, ja aluksi onnettomuutta tutkittiin rattijuoppoutena. 

Daily Mailin mukaan Hechellä oli vodkapullo mukanaan autossa. Verikokeiden ja törmäyksen mittavien tuhojen vuoksi tapausta tutkitaan törkeänä rattijuoppoutena.

Poliisin mukaan Hechen verestä löytyi merkkejä huumausaineista. Poliisin mukaan tarvitaan vielä lisää kokeita, jotta erotetaan tarkemmin, mitkä veressä löytyneistä aineista on annettu sairaalahoidon aikana.

CCN kertoo, että perheen edustajaa on tavoiteltu verikokeen tuloksista.

Tästä tunnetaan

Anne Heche tunnetaan muun muassa Teoria miehistä -sarjan pääroolista, sekä elokuvasta Kuusi päivää, seitsemän yötä.

Hechellä on kaksi lasta, toinen kuvaaja Coleman Laffoonin kanssa ja toinen näyttelijä James Tupperin kanssa. Hetche seurusteli 1990-luvun lopulla julkkisjuontaja Ellen DeGeneresin kanssa.

Lue myös: Video ei herkille! Erna Husko rajussa kissatappelussa kahden naisen kanssa - julkkisbaarissa paikalla myös Sonja Aiello