fbq
Kotimaa
15.09.2022 02:01
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan arkisto
Annika Metsäketo

Uutuuskirja: Annika Metsäketo avoimena abortistaan: "Se ei vain kerta kaikkiaan ollut mahdollista..."

Kotimaa
15.09.2022 02:01
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: Seiskan arkisto

Annika Metsäketo kertoo elämästään sensuroimatta Veli Kojosen kirjoittamassa Suora lähetys - Äänessä Annika Metsäketo -kirjassa (Docendo). Suosikkijuontaja palaa teoksessaan myös elämänsä kipupisteisiin. 

Kirjassa Annika kertoo avoimesti esimerkiksi abortistaan. Hän kertoo tulleensa raskaaksi suhteestaan kampaaja-stylisti Harriin.

- Yhdessä kerkesimme olla muutaman kuukauden, ja tästä suhteesta tulin myös raskaaksi. Kuukautiset jäivät pois, ja raskaustesti näytti negatiivista. Äiti väitti, että olin raskaana, ja minä vänkäsin vastaan - onhan näitä tehty ja negatiivista näyttää. Kun menkkoja ei kuulunut viikkojenkaan jälkeen, tein ystäväni luona positiivisen testin, Annika kuvailee kirjassaan.

Lue myösTältä julkisuudesta kadonnut Annika Metsäketo näyttää nykyään - tunnistaisitko?!

Annika kertoo kirjassaan, ettei ollut enää Harrin kanssa yhdessä, kun sai selville raskautensa. 

- Abortin raja oli muistaakseni 12 viikkoa, ja toimenpide toteutettiin yhdennellätoista viikolla, tuolloin elettiin kevättä 1995, Annika muistelee kirjassa.

- Olin tietysti kertonut asian Harrille, ja se oli hänelle tosi kova pala, etten suostunut pitämään lasta. Se ei vain kerta kaikkiaan ollut mahdollista itselleni siinä elämäntilanteessa, Annika kuvailee.

Annika Metsäketo, 51, on tunnettu radiotoimittaja. Lisäksi hänet tunnetaan lukemattomien tapahtumien juontajana sekä erilaisten tv-ohjelmatuotantojen taustatoimittajana.

Lue myös: Televisiosta tuttu Annika Metsäketo koki suuren elämänmuutoksen: ”Olen nyt äitipuoli!”