fbq
Kotimaa
24.01.2022 17:46
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova
rita niemi-manninen
Uskomattomassa tikissä! Tältä moninkertainen MM-mitalisti Rita Niemi-Manninen näytti kilpauransa aikana: "Ajattelin, että mun pitäis olla vielä kuivemmassa kunnossa"
Kotimaa
24.01.2022 17:46
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova

Temptation Island Suomi -ohjelman ensimmäiseltä kaudelta tuttu Rita Niemi-Manninen, 42, muistetaan kilpaurheilutaustastaan. Rita niitti takavuosina mainetta kilpa-aerobicin arvokilpailuissa.

Lue myös: Perheenlisäystä odotettavissa? Rita Niemi-Manniseen iski vauvakuume

Rita muisteli aerobic-vuosiaan vastikään Instagram-tilillään. Hän julkaisi itsestään lauantaina (22.1.) kuvan, joka on otettu vuonna 2014. Kuvassa Rita on todella kovassa tikissä. Rita kirjoittaa kuvatekstissä jopa säikähtäneensä takavuosien ulkonäköään.

- Selailin vanhoja kuvia… ja hui! Mun kuvat ennen mun viimisiä MM-kisoja 2014. Aatelkaa, että tuolloin ajattelin että mun pitäis olla vielä pienemmässä ja kuivemmassa kunnossa, Rita kirjoittaa ja jatkaa:

- Ihminen on siitä jännä otus, että se ei aina näe, mikä on totta ja mikä ei ja mikä on hyväksi itselle. Todellisuus vääristyy meillä aivan liian usein. Ihan suuntaan ja toiseen, Rita summaa.

Kuvan kommenttikentässä Ritan someseuraajat ihmettelevät Ritan riutunutta olemusta. Moni kehuu Ritan näyttävän nyt terveemmältä kuin takavuosina.

- Huh huh, en yhtään muista että oot ollu noin kuiva ja hento!!! On kyllä ollu korkea aika jättää tuolloin noi piirit, yksi kommentoijista kirjoittaa.

Lue myös: Ihanat lomakuvat! Rita Niemi-Manninen ja Aki viettivät kuumaa päivää tyttärensä kanssa rannalla

Rita on vastaillut kommentteihin. Hän kertoo, että lajiin kuului solakkuus.

- Tuo oli vaihe, johon kuului älytön itsekriittisyys ja armottomuus itseä kohtaan. Kilpa-aerobicissa ollaan ”pieniä” mutta tosiaan pointti se että muistan miten ajattelin koko ajan että voisi olla pienempi, tiukempi… huh. Nyt katson että siinä on todella kutistunut nainen, silloin en vaan nähnyt sitä. Nyt on eri aikakausi elämässä ja enää ei tarvi hyppiä kisalavoilla. Nykyään osaan olla armollisempi itselle, Rita kirjoittaa.

rita niemi-manninen, aki manninen
Nykyään Rita ja Aki työskentelevät yhteisessä yrityksessä, joka tarjoaa hyvinvointipalveluja.

Niemi edusti Suomea FISAF-liiton alaisissa kilpa-aerobicin arvokilpailuissa. Hänellä on plakkarissaan neljä MM-hopeaa ja kolme EM-kultaa.

Nykyään yhden lapsen äiti vaalii armollisuutta ja rakkautta itseään kohtaan. Rita sai esikoisensa Donna Bebiinan kesäkuussa 2019. Lapsi oli suuri toteutunut haave, sillä Rita ja puolisonsa Aki Manninen kamppailivat pitkään lapsettomuuden kanssa.

Lue myös: Aki Manninen ja Rita: Riita sovittu, avioeroaikeet haudattu - haukkui Ritaa “vanhan miehen Ladaksi”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »