fbq
Kotimaa
16.11.2022 20:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Jenni Haukio ja Laura Malmivaara
Upeat kuvat rouva Jenni Haukiosta! Kuvaajana Laura Malmivaara
Kotimaa
16.11.2022 20:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Tasavallan presidentti Sauli Niinistön puoliso, rouva Jenni Haukio julkaisee keväällä kirjan Sinun tähtesi täällä - vuodet tasavallan presidentin puolisona (WSOY).

Videohaastattelussa Laura Malmivaara:

Kirja kuuluu WSOY:n kevään uutuuksiin ja ilmestyy huhtikuun 26. päivä.

- Teoksessa Jenni Haukio kertoo työstään tasavallan presidentin puolisona kymmenen vuoden ajalta. Hän kirjoittaa teoksessaan kohtaamistaan ihmisistä, presidentin puolison roolista sekä niistä teemoista, joiden puolesta hän on puhunut ja joiden hyväksi työskennellyt, kustannusosakeyhtiö WSOY:n julkaisemassa tiedotteessa kerrotaan.

Lue myös: Tyylikäs näky: rouva Jenni Haukio saapui Vesa-Matti Loirin hautajaisiin ilman Sauli Niinistöä

Kirjan kuvituksen, eli upeat henkilökuvat rouva Haukiosta on ottanut näyttelijä Laura Malmivaara. Laura on lisännyt hehkeät kuvat Jennistä sosiaaliseen mediaan.

Laura on ikuistanut lukuisia julkisuuden henkilöitä upeisiin henkilökuviin. Niitä voi ihailla hänen Instagram-sivullaan. Näihin lukeutuvat esimerkiksi kirjailija Pirkko Saisio, näyttelijä Peter Franzén sekä tanssija Marko Keränen.

Lue myös: Tältä 48-vuotiaana synnyttänyt Laura Malmivaara näyttää nyt - kuva!

Näyttelijänä Laura muistetaan esimerkiksi elokuvista Teit meistä kauniin ja FC Venus. Hän on viime aikoina keskittynyt valokuvaukseen mutta teki roolin esimerkiksi ex-miehensä Aku Louhimiehen Omerta 6/12 -elokuvassa 2021. Lauralla on kolme lasta, joista nuorimmainen syntyi tämän vuoden huhtikuussa.

Lue myös: 48-vuotiaana lapsen saanut Laura Malmivaara: "Ymmärrän ikäkeskustelun..."

Laura kilpaili Tanssii tähtien kanssa -ohjelman 10. tuotantokaudella vuonna 2017. Hän joutui lopulta jättämään kilvan kesken tapaturman vuoksi - Lauran käsi oli nimittäin murtunut pyörähdystilanteessa juuri ennen suoraa lähetystä. Hän ja tanssinopettaja Mikko Ahti sijoittuivat kolmanneksi. 

Lue myös: Kuolema varjostaa TTK-parkettia - ohjelman historiassa lukuisia tragedioita

Laura Malmivaara
Laura sai lapsen 48-vuotiaana.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »