fbq
Kotimaa
17.11.2022 13:45
Teksti | Kuvat: Olli Suominen
Sara Chafak, eveliina tikka, kerli kyllönen
Tyylimoka edustustilaisuudessa? Sara Chafak jäi seinäruusuksi
Kotimaa
17.11.2022 13:45
Teksti | Kuvat: Olli Suominen

Tallinnassa järjestettiin kuluvalla viikolla The OlyBet Holiday Special -pokeriturnaus. Suomesta pokeria pelaamaan oli saapunut runsas joukko julkkisia.

Osa Suomi-kaunottarista oli pukeutunut tilaisuuteen todella juhlavasti. Muun muassa missikeisarinna Sunneva Sjögren ja tuottaja Eeva Malin edustivat tapahtumassa glitterkoristeisissa asuissa. Missikisoista tuttu Eveliina Tikka oli valinnut ylleen kimaltelevan iltapuvun.

sunneva sjögren, eeva malin
Eeva ja Sunneva olivat mätsänneet tyylinsä yhteen.
eveliina tikka, kerli kyllönen
Eveliina ja Kerli saapuivat pokeritapahtumaan ykköset yllään.

Vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak erottui juhlavasta joukosta rennossa hupparissaan. Sara oli saapunut paikalle ilman Jeffrey-rakastaan.

- Ennen tuli pelattua enempi kuin nykyään. Onhan sitä tullut joskus jotain voitettuakin, maailmalla pokeria pelaamassa kiertänyt kaunotar kertoi.

sara chafak
Sara keskittyi peliin, ei asuilla koreiluun.

Lue myös: Sara Chafak poisti kaikki yhteiskuvansa Jeffrey-rakkaansa kanssa – sanoo nyt suoraan Seiskalle: ”Tämä on yhteinen päätöksemme”

Shoppailua ja hemmotteluhoitoja

Vuosien takaiset ystävykset Eeva ja Sunneva kertoivat viihtyvänsä Tallinnassa pidempäänkin.

- Olemme täällä pari päivää. Ohjelmassa on tietysti pokerin peluuta, joululahjashoppailua ja olisi meillä myös tarkoitus käydä ottamassa hieronnat täällä hotellissa, Eeva paljasti.

Villi tyttöjen ilta

Toistamiseen Miss Suomi kisassa tänä vuonna kruunua yrittänyt Eveliina Tikka osallistui myös pokeripeliin. Hän saapui paikalle ystävänsä Kerli Kyllösen kanssa.

- Ollaan viettämässä villiä tyttöjen iltaa ja moikkaamassa tuttuja. Saa nähdä miten kauan pokerissa menee ja miten pitkäksi ilta sen jälkeen, Eveliina nauroi.

Lue myös: Eveliina Tikka avoimena terveyshuolistaan - lääkäri lausui pysäyttävät sanat ennen Miss Suomi-finaalia: "Epäili aivokasvainta"

Perhearkea karussa

Nyrkkeilijälegenda Amin Asikainen on nykyään tuttu naama pokeripöydissä.

- Kotiasiat on kunnossa ja perhearki jyllää. Pari päivää pitäis täällä taas olla. Vähän töitä, pokeria ja urheilua, Amin hymyili aina iloiseen tapaansa.

amin asikainen
Amin elää parhaillaan pikkulapsiperheen arkea.

Lue myös: Amin Asikaisen kumppani Nadia Ammouri avoimena huostaanotosta: ”Loppui välittäminen"

”Otetaan yhdet” -podcastin kaksikko Teemu ”Pastori” Potapoff ja Rene Korppila olivat myös mukana pokeritapahtumassa. He myöhästyivät laivasta Tallinnaan suunnatessaan.

- No siis sielä oli jokin diplomaattinen saattue, joka hidasti ytimessä liikennettä, ja laivastahan me jäätiin. No sattuuhan sitä paremmissakin piireissä, mutta täällä ollaan. Laivat kulkee ja junat liikkuu, vai miten se oli, kaksikko naureskeli.

teemu potapoff, renne korppila
Rennen ja Teemun saapuminen Tallinnaan ei sujunut ongelmitta.