fbq
Kotimaa
04.07.2022 12:01
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus
Tia-Maria Sokka Tinze
Twerkkaaja Tinzeä kuvattiin hiekkarannalla vähissä vaatteissa - ohi kulkeneen miehen toiminta järkytti: "Ollaanpa rehellisiä"
Kotimaa
04.07.2022 12:01
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan toimitus

Suomen kirkkain twerk-tähti Tia-Maria Sokka eli Tinze on parhaillaan työmatkalla Roomassa.

Tinze luotsaa Italian pääkaupungissa twerk-tunteja sikäläisille harrastajille, mutta on päässyt töiden lomassa myös nauttimaan historiallisesta kaupungista.

Reissuun on mahtunut kuitenkin myös ikävä kokemus, josta Tinze kertoi sunnuntaina Instagram-seuraajilleen. Päivityksen kuvissa Tinze poseeraa kameralle värikkäissä stringibikineissä hiekkarannan tuntumassa.

- Tämä tapahtui tänään... Meillä oli pieni kuvaussessio rannalla ja tunsin itseni todella hyväksi. Sitten joku jätkä käveli ohitseni sanoen "tuo mimmi on liian lihava". Se sai minut miettimään kauneusstandardeja ja sitä, kuinka saamme jatkuvasti niin paljon kritiikkiä, Tinze aloitti vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Superkuuma tanssija Tinze jätti Suomen – lähti tavoittelemaan unelmiaan

- Ollaanpa rehellisiä, ei ole koskaan mahdollista olla "liian lihava", "liian laiha", liian sitä tai liian tätä. Olemme kaikki kauniita omilla ainutlaatuisilla tavoillamme. Ja aion todellakin ylistää omaa kehoani kaikkine kurveineen. Ja tiedätkö mitä. Jos joskus saat itsesi kiinni arvostelemassa jotain toista ihmistä hänen ulkonäöstään, ongelma ei ole heissä tai heidän ulkonäössään, vaan siinä, miten näet itse itsesi.

Lopuksi Tinze sanoi toivovansa maailmaan lisää rakkautta ja positiivista energiaa, koska vihaa on liikaa. Lisäksi hän ylisti Roomaa ja kaupungissa pitämäänsä tanssikoulua.

Lue myös: Twerkkauskuningatar Tinze saapui JVG-leffaan illan rohkeimmassa asussa - kuvat

Seiska uutisoi keväällä, että Tinze tähdittää jenkkiräppäri French Montanan tuoretta musiikkivideota Push Start. Musiikkivideolla Tinze twerkkaa muiden esiintyjien kanssa muun muassa liikkuvan metron kyydissä sekä hämyisellä parkkipaikalla.

French Montanan lisäksi kappaleella esiintyvät räppärit Coi Leray ja 42 Dugg.

Lue myös: Sofia Belórfin jalanjäljissä! Twerk-tähti Tinze pyörittää peppuaan supertähti French Montanan musavideolla - katso!

Avautui seksistä

Kesäkuun alussa Tinze kertoi avoimesti seksielämästään ja seksuaalisuudestaan Ina Mikkolan juontamassa Runkkarin ystäväkirja -podcastissa.

Twerk-tähti räväytti paljastamalla, että haaveilee kolmen kimpasta, jossa hänen kanssaan touhuaisi kaksi entuudestaan toisilleen tuntematonta miestä.

Tinze kertoo myös pahimmasta tunnelmanlatistajasta petipuuhissa. Näin käy, kun joku sanoo: "Tia, sä oot liikaa".

– Tämä on tämmöinen, joka tuntuu, että käy mulle erittäin usein, Tinze kertoi.

Lue lisää: Podcast: Tämän lauseen twerkkaaja Tinze kuulee usein seksin aikana - "Alan olla tosi traumatisoitunut"

 

Tinze kuvaili seksuaalista energiaansa voimakkaaksi ja uskoi, että hänessä on kokonaisuutena miehille paljon käsiteltävää.

– Alan olla oikeasti jo tosi traumatisoitunut tuon kuulemisesta. Eihän meistä kukaan ole liikaa, vaan ollaan kaikki upeita ja täydellisiä paketteja sellaisina kuin ollaan.

Lue myös: Rohkealla asulla kohauttanut Tinze oikoo käsityksiä Amerikan-reissustaan – tanssijakaunotar paljastaa myös parisuhdestatuksensa

Tiktok-tili poistettiin

Podcastissa Tinze kertoi myös, miksi hänen Tiktok-tilinsä poistettiin jokin aika sitten. Tinze julkaisi puolelle miljoonalle someseuraajilleen twerkkausvideoita. Tanssityyliin kuuluu pepun heilutus.

- Pakarat ovat ilmeisen raju juttu, Tinze hymähti podcastissa.

Hän oli kysynyt Tiktokin ylläpitäjiltä syytä tilinsä poistamiseen.

- Heidän mielestä rohkaisen ihmisiä seksuaalisiin touhuihin, Tinze muisteli perusteluja.

- Heidän mielestään myyn seksiä!

Lue myös: Nyt on laitettu kroppa likoon! Tällaisilla kuvilla twerkkaustaituri Tinze etsii seuraa

 

 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »