fbq
Kotimaa
18.02.2022 19:30
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen
Topi ja Nadja Sukari
Topi Sukari tyrmää eläkkeen – innostuu ideasta tuoda Masku Espanjaan: "Olisitko sä maajohtaja, Nadja?"
Kotimaa
18.02.2022 19:30
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen

Monimiljonääri ja huonekalukeisari Toivo "Topi" Sukari, 67, on ollut monessa mukana. Yi 50 vuotta kestänyt yrittäjyys on muokannut miestä, mutta aina hän on onnistunut säilyttämään elämänilonsa ja optimistisen mielenlaatunsa. 

– Olen kokennut ja läpikäynyt senkin, kun kaikki luisuu ja velkaa on silmät ja korvat täynnä. Se on elämää. Mutta sitten kun pääsee taas kunnolla lentoon, sitä osaa arvosta. Nyt menee bisneksessä todella hyvin, Topi kertoo Seiskan videolla.

Topi tähdittää Nadja-vaimonsa, 51, kanssa Seiskan suosittua Sukarit!-alkuperäissarjaa, missä julkkispari avaa ennen näkemättömällä tavalla elämäänsä ja arkeaan Espanjan Aurinkorannikolla.

Kahdeksanosaisen sarjan neljännessä jaksossa Topi sanoo suoraan, ettei ei aio ikinä jäädä eläkkeelle.

– Se ei ole minun juttuni. Pitää olla koko ajan jännitystä. Olen joko tai -ihminen. Mikään ei ole pientä, vaan kaiken pitää olla suurta tai ei ollenkaan. Ja jos mennään, niin vauhti on kova.

"3-4 Maskua mahtuisi hyvin Aurinkorannikolle"

Aviopari kiertää videosarjassa paikallisia huonekaluliikkeitä Mijaksen alueella ja pohtii Maskun tuomista Espanjaan.

– Katsotaan täältä tontti ja ruvetaan rakentamaan suurhallia Espanjaan! Yhdessä voitaisiin laittaa kauppa tänne. Kyllä tällä olisi tilaa. 3-4 myymälää mahtuisi hyvin: Fuengirolaan,  Benalamadenaan, Marbellaan... Olistiko sä Nadja maajohtaja? Topi innostuu,

– Ehkä kalusteiden suunnittelija mieluummin, Nadja vastaa.

Topi on kehunut Nadjan oivallista sisustussilmää sarjan aiemmassa jaksoissa. Vaimo on ollut myös päävastuussa avioparin hulppean Benalmadenan-huvilan sisustamisessa ja visuaalisessa tyylissä.

Nadja on kertonut haaveilevansa luovan alan töistä, kuten vaikkapa omasta vaatebisneksestä. Mikseivätpä myös huonekalujen design-hommat hoituisivat... Espanjan auringon alla?

Uusi jakso aina keskiviikkoisin

Sukarit!-alkuperäissarjassa on kahdeksan kiehtovaa osaa täynnä suuria tunteita ja vauhdikkaita elämyksiä Espanjan auringon alla. Sarja on kuvattu syystalvella 2021 Costa del Solin palmujen katveessa.

Uusi jakso aina keskiviikkoisin. Katso kaikki Sukarit!-jaksot tästä.

 

KATSO SUKARIT!-SARJAN JAKSO 4/8 – UUSI JAKSO AINA KESKIVIIKKOISIN SEISKA.FI:SSÄ:

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »