fbq
Kotimaa
19.05.2022 19:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Instagram
Kalle Nordling
Toimitusjohtaja Kalle Nordlingin kuolema pysäytti suomalaisjulkkikset - näin he muistelevat äkillisesti menehtynyttä ystäväänsä
Kotimaa
19.05.2022 19:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Instagram

Äänirasia Tapahtumatekijä Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja Kalle Nordling on kuollut. Hän kuoli tiistaina (17.5.) Porin uimahallissa sattuneen sukellusonnettomuuden seurauksena.

Lue myös: Äänirasian toimitusjohtaja Kalle Nordling on kuollut - olisi täyttänyt tänään 40-vuotta

Toimitusjohtajan kuolemasta kertoo Äänirasia virallisella Facebook-sivullaan. Kalle olisi juhlinut 40-vuotissyntymäpäiväänsä tänään torstaina (19.5.).

Tapaturman seurauksena äkillisesti menehtyneen Kallen poismeno on järkyttänyt monia hänen kanssaan työskennelleitä ihmisiä.

Suruaan sosiaalisessa mediassa on vuodattanut muun muassa Porissa asustava Aki Manninen. Kalle oli Akille läheinen ystävä. Kuoleman johdosta hyvinvointivalmentaja jakoi omalle Instagram-tililleen kuvan itsestään. Hänen sylissään lepää Kallen pieni poika.

Tämä kuva 10.6.2012 otettu ja muistot, pysäyttivät päiväni tänään suru-uutiseen @kallenordling on poissa. Tämän pienen pojan isä sekä pienen tytön isä, aviomies, veli, ystävä ja rautainen yrittäjä. En voi mitenkään ymmärtää miten tämä on mahdollista, miksi elämä on niin julma ja tehty tuhoutumaan alkaessaan.?, Aki ihmettelee murtuneena.

Aki toivottaa päivityksessään voimia Kallen puolisolle.

Kalle sanoi mulle tätä kuvaa ottaessaan ” Aki, kyllä se sinunkin aikasi lapsien kanssa vielä tulee, olisit muuten hyvä iskä, Aki muistelee.

Aki pyytää päivityksessään myös anteeksi Kallelta. Toimitusjohtaja oli hänen mukaansa yrittänyt soittaa Akille edellisellä viikolla, mutta Aki ei ollut ehtinyt vastaamaan puhelimeen.

- Ei mulla ollu kiire, en vain ymmärtänyt silloin, että aika oli rajallinen silloinkin. Anteeksi, Aki pahoittelee ja toivottaa voimia Kallen läheisille suuren surun keskellä.

"Hieno mies"

Myös Aki Mannisen puoliso Rita Niemi-Manninen on osoittanut osanottonsa Äänirasian virallisella Instagram-tilillä. Julkaisun kommenteissa Rita kertoo olevansa hämillään järkyttävän menetyksen keskellä.

Osanottoni suuren surun ja ison menetyksen keskellä, ei ymmärrä kaikkea, hieno mies lähti aivan liian aikaisin, Rita kirjoittaa.

Lue myös: Rita Niemi-Manninen avoimena suhteestaan isäänsä: "Mun isän alkoholismi ja vankilakierre..."

Seiskan lukijoillekin tuttu tankotanssitaiteilija Henriikka Roo on jakanut Äänirasian päivityksen Instagramin tarinaominaisuudella. Myös hän on osoittanut järkytyksensä surullisen asian johdosta.

- Tätä uutista on vaikee käsittää. Kalle mulle muutamat flyingpolekeikat myi, Henriikka kiittelee.

Lue myös: Tankotanssija Henriikka Roo huomasi vartalossaan muutoksen koronan jälkeen - kertoo asiasta avoimesti

Drag-artisti Marko Vainio suree Kallen poismenoa Äänirasian Facebook-julkaisun kommenttikentässä. Marko kertoo Kallen kannustaneen häntä uransa varrella moneen otteeseen.

Apua! Todella pysäyttävä uutinen tähän päivään! Kalle uskoi ihanasti mun drag showhun milloin missäkin tapahtumassa, hän kirjoittaa sydämen kera.

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »