fbq
Kotimaa
19.05.2022 14:26
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Instagram
Kalle Nordling
Toimitusjohtaja Kalle Nordling, 39, on kuollut - syynä sukellusonnettomuus uimahallissa
Kotimaa
19.05.2022 14:26
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Instagram

Äänirasia Tapahtumatekijä Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja Kalle Nordling on kuollut. Hän oli kuollessaan 39-vuotias. Kalle olisi juhlinut 40-vuotissyntymäpäiväänsä tänään torstaina (19.5.).

Toimitusjohtajan kuolemasta kertoo Äänirasia virallisella Facebook-sivullaan.

Kalle menehtyi tiedotteen mukaan tiistaina sairaalassa aiemmin sattuneen sukellusonnettomuuden seurauksena. Tapaturma sattui Porin uimahallissa.

Lue myös: Äiti kertoi Vantaan sellimurhan uhrin kehityshäiriöstä: "Ihan kuin olisi lapsi tapettu" - lähetti kirjeen vain päiviä ennen kuolemaansa

Seiska tavoitti Kallen veljen ja yhtiökumppanin Yrjö Nordlingin, joka totesi tapaturman sattuneen puhtaan vahingon seurauksena. Tilannetta kuitenkin tutkitaan edelleen.

Kalle oli intohimoinen ja idearikas ihminen, jolla riitti energiaa ja hulluja ideoita milloin mihinkin. Välillä rasittavana mouhottajanakin tunnettu toimari sai muutkin innostumaan ideoistaan ja oli aina valmis tarttumaan uusiin haasteisiin. Hänen poismenonsa tulee jättämään suuren (nuotin muotoisen) aukon kaikkien sydämiin, tiedote kertoo.

Kalle ja Yrjö Nordling perustivat Äänirasian yhdessä vuonna 2004. Yhtiö keskittyy äänentoistoon sekä valaistukseen erilaisissa tapahtumissa. Äänirasia on tehnyt yhteistyötä muun muassa SuomiAreenan ja Pori Jazzin kanssa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »