fbq
Kotimaa
29.09.2022 21:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Petra Gargano
Tiktakin Petra paljasti syyn somehiljaisuudelleen: "Ei hätää"
Kotimaa
29.09.2022 21:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Tiktak-tyttöbändistä tutuksi tullut laulaja Petra Gargano paljastaa Instagramissa syyn somehiljaisuuteensa.

Petra julkaisi Instagram-tilillään videon, jossa hän kävelee upeissa tunnelmissa ulkomailla. Öisessä kuvassa hän poseeraa pikkukadulla, ja videossa hän esittelee palmuja ja hienoa kaupunkimaisemaa.

Tarinat-osioon hän on päivittänyt kuvan tarran kera, jossa lukee "ciao". Petra on siis kaiketi viettänyt lomaansa Italiassa. Hän halusi kuvatekstissään kertoa, että kaikki on hiljaiselosta huolimatta hyvin.

- Viime päivien somehiljaisuudelle löytyy mitä parhain syy… oon nimittäin ollu lomalla. Mutta ei hätää, keikat jatkuu jo lauantaina Orivedellä, kun vuorossa on Pub Wanha pankki! Siellä nähään ja enköhän mä siihen mennessä jo someenkin palaile, hän kirjoittaa.

Töiden ohella laulaja elää perhe-elämää lastensa ja miehensä kanssa, ja hän oikoi hiljattain väärinkäsityksiä seuraajilleen. Petra kertoi, että ikäerosta huolimatta hänen lapsensa leikkivät ja tulevat hyvin toimeen keskenään.

Petra meni naimisiin rumpali Mauro Garganon kanssa syksyllä 2010. Pariskunnalla on  vuonna 2013 syntynyt poika ja vuonna 2020 syntynyt tytär.

Lue myös: Laulaja Petra Gargano korjaa ennakkoluuloja lapsistaan: "Miten monta kertaa mä kuulinkaan..."