fbq
Kotimaa
30.09.2022 21:15
Teksti: Henryk Björkström |Kuvat: Timo Korhonen
Danny
Tiesitkö? Tästä syystä Danny ei voi juoda viiniä
Kotimaa
30.09.2022 21:15
Teksti: Henryk Björkström |Kuvat: Timo Korhonen

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen paljasti suorassa Posse-lähetyksessä tänään (30.9.) syyn sille, miksi ei voi nautiskella viinistä.

Viikko sitten pyöreät 80 vuotta täyttänyt tähti oli Jaakko Saariluoman ja Viivi Pumpasen haastateltavana MTV3-kanavan ohjelmassa.

Jaakko alustaa haastattelukysymystä mainitsemalla, että Danny on siitä harvinainen muusikko, että hän on juonut aika vähän. Kirjassa Tuntematon Danny (Otava, 2021) mainittiin, että sen syynä on allergia. Jaakko pyytää Dannya kertomaan tarinan omin sanoin.

- Juttu menee sillä tavalla, että kun olin vielä nuorempi, niin olin meidän kartanossa, ja join punaviiniä. Ja tulin aivan äärettömän kipeäksi. Mä olin silloin joku 18 tai jotain, hän kertoo Jaakolle ja Viiville.

Lue myös: Marco Bjurström lausui pysäyttävät sanat Dannysta – nosti esiin Iso D:n uskomattoman erityispiirteen: ”Sitä ei voi tietää, ellei ole työskennellyt hänen kanssaan”

Danny
Seiska antoi Dannylle unohtumattoman lahjan hänen merkkipäivänsä kunniaksi.

Eräs tuttava oli sitten sanonut Dannylle, että hänelle on tehtävä tanniinianalyysi.

- Lähetettiin verta Englantiin pari tuubia. Sitten tuli ilmoitus, että "sulla on tanniiniallergia: et voi juoda rypäletuotteita." Mutta luojan kiitos voin juoda kyllä sitten viljatuotteita, musiikkineuvos mainitsee ja virnistää.

Yleisö antaa hänen tarinalleen raikuvat aplodit.

Lue myös: Mira Luoti pelmahti Dannyn jättijuhliin parrakkaan levy-yhtiöpomon kanssa – harvinainen yhteishaastattelu Seiskalle