fbq
Kotimaa
25.05.2022 16:10
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Teemu ja Sirpa Selänne
Teemu ja Sirpa Selänne biletysyhteiskuvassa - silti kommenttikenttä varastaa huomion
Kotimaa
25.05.2022 16:10
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

 Yli kaksikymmentä vuotta naimisissa olleet Teemu, 51, ja Sirpa Selänne, 52, viettävät luksuselämää ja juhlivat sosiaalisen median perusteella paljon.

Sirpa julkaisi Instagram-sivullaan maanantaina (23.5.) kolmen kuvan sarjan, joista keskimmäisessä juhlatunnelmainen pariskunta istuu lähekkäin drinkkejä notkuvassa pöydässä. Kuvan päälle Sirpa on muokannut iloisia emojeita, kuten tanssivat mies- ja naisemojit, sekä kuohuviinilasiemojit.

- Bileperjantai!!!!! Sirpa on kirjoittanut kuvan päälle vapaasti suomennettuna, hauskasti kirkuvan pinkillä Comic Sans -fontilla.

Juhlat ovat ilmeisesti alkaneet etukäteen, sillä julkaisun kolmannessa kuvassa poseeraavat Teemu ja ystävä palkinnot käsissään vasta seuraavana päivänä.

- Voitto kotiin lauantaina, Sirpa on nimittäin kirjoittanut kuvan päälle.

- Onnittelut Teemulle ja Joelle Coto Clubin vuotuisen vierasjäsenturnauksen voitosta, toista kertaa perätysten! Sirpa vielä onnittelee kuvatekstissä vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Biletys vaihtui reippailuun! Sirpa ja Teemu Selänne luksuslomalla Levillä - huh, mitkä puitteet!

Teemu on päättänyt kommentoida kuvasarjaa, ja onkin tarttunut kirjoitusvirheeseen jonka Sirpa on myöhemmin korjannut. Ilmeisesti tekstissä on lukenut "arrow" (suom. nuoli), eikä "a row" (suom. perätysten).

- "Arrow"?... Se on "a row". Ihan kuin minun englannin taitoni olisivat loistavat, Teemu kommentoi vapaasti suomennettuna seitsemän itkunauruemojin kanssa.

- Olen niin idiootti... Älä ikinä kirjoita ilman silmälaseja, Sirpa vastaa kommenttiin.

Lue myös: Sirpa ja Teemu Selänteen överikaverijuhlat - Sirpan antava kaula-aukko kiinnittää huomion: "Mikä täytekakku, wau" - katso kuvat

Sirpalla on tainnut kuitenkin unohtua silmälasit myös kommenttia naputellessa, sillä hän on vahingossa kirjoittanut englanninkieliseen kommenttiinsa "classes" (suom. luokat), vaikka oikea sana olisi "glasses" (suom. silmälasit).

Pienet kirjoitusvirheet eivät kuitenkaan onneksi kaada maailmaa.

- Älä ikinä koe häpeää englannin taidoistasi. Se vain tarkoittaa, että osaat enemmän kuin yhden kielen - mikä on enemmän kuin suurin osa. Rakastan teitä molempia! seuraaja tsemppaa pariskuntaa.

Katso kuvasarja alta:

Paljon sosiaalisia ja juhlallisia valokuvia someen lisäävä Sirpa julkaisi taannoin merellisen yhteiskuvan ystäviensä kanssa. Kuvan muokkaus herätti kysymyksiä, sillä yhden ystävän pää oli selvästi manipuloitu mukaan otokseen.

Lue myös: Sirpa Selänne vietti ihanaa päivää rakkaiden naisystäviensä kanssa veneessä - yksi asia kuvassa hämmentää

Myöhemmin Sirpa muokkasi kysymyksiä herättäneen julkaisun kuvatekstiä ja selvensi tehneensä muokkauksen siksi, että heillä oli ikävä ystäväänsä, joka oli kuitenkin hengessä mukana.

- Parhaiten Photoshopattu kuva ikinä, Sirpa vitsaili kuvatekstissä.

Teemu ja Sirpa Selänne
Teemu ja Sirpa ovat olleet naimisissa vuodesta 1996 saakka.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »