fbq
Kotimaa
07.04.2022 06:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Alma Hätönen
Tästä on kyse Alma Hätösen uudessa projektissa - juontaja avaa syitä: "Olen kokenut monta selittämätöntä asiaa..."
Kotimaa
07.04.2022 06:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Suosikkijuontaja Alma Hätönen, 32, paljasti maanantaina (4.4.) ottavansa haltuun uuden aluevaltauksen ja perustavansa podcastin. 

Lue myös: "Oon jo pitkään halunnut kertoa teille" - Alma Hätönen täräytti yllätysuutisen

Tulevassa podcastissa Alma kertoo käsittelevänsä seuraajien yliluonnollisia kokemuksia. Eilen (5.4.) julkaisemassaan Instagram-päivityksessä hän perustelee enemmän syitä alkaa tehdä kummituspodcastia.

- Olen elämäni aikana kokenut monen monta selittämätöntä asiaa enneunista wanhoihin kunnon kummituksiin. Olen kohdannut paljon ihmisiä, jotka ovat kokeneet yhtä eriskummallisia asioita kuin minäkin. Olen huomannut, että näistä asioista puhuessa yllättävän monella meistä on jokin merkittävä kokemus, hän selostaa julkaisun tekstissä.

Lue myös: Alma Hätösen viehkeä uusi tyyli hätkähdyttää - someseuraajat ylistävät: "Herranen aika, näytät ihan vanhan ajan filmitähdeltä!"

Alma kertoo podcastin syntyneen syvästä kiinnostuksesta selittämätöntä kohtaan.

- Oon niin onnellinen tästä mahdollisuudesta tehdä tää podi vaikka omat kokemukseni eivät aina ole olleet kaikista miellyttävimpiä, hän paljastaa.

Juontaja kertoo saaneensa jo nyt paljon viestejä, joista osa puistattaa, ja osa taas liikuttaa. Podcastin tarinat tulevat olemaan ihmisten itsensä kertomia, ja heidän tahtoessaan nimettömiä.

Podcast-julkistus on villinnyt Alman seuraajat, ja kommenttiosio on täynnä positiivista palautetta.

- Tää on kyllä ihan paras juttu! Innolla odottaen. Kaikki yliluonnolliset jutut on niin kiehtovia, innostunut seuraaja iloitsee.

 

- Vauu mikä ihana aihe! En malta odottaa, kommenteissa hehkutetaan.

- Kaksi kertaa kokenut asioita joihin ei ole löytynyt järjellistä selitystä. Molemmat samassa paikassa. Kauan sitten. Ja olen melko skeptinen ihminen, eräs kommentoija paljastaa.

- todella monella on sama tilanne, että skeptisyydestä huolimatta monia juttuja ei vaan voi selittää, juontaja vastaa.

 

- Alma kerrothan myös omia tarinoita koska alko just kiinnostaa! yksi seuraajista toivoo.

- katotaan, ehkä jossain välissä minäkin! Alma kiusoittelee.

Lue myös: Alma Hätöseltä yllätys: "Talonrakennushommissa"

Alma tunnetaan esimerkiksi Paratiisihotelli Suomen emäntänä sekä HitMixin entisenä juontajana. Hän muutti vastikään pariksi kuukaudeksi Espanjan lämpöön puolisonsa, näyttelijä Jaakko Ohtosen, sekä pariskunnan Shanti-koiran kanssa. 

- Oon iloinen siitä, että nyt kun oli mahdollisuus lähteä niin löydettiin rohkeus ja lähdettiin, Alma kirjoitti muutosta viikko sitten Instagramiin.

Lue myös: Alma Hätönen ja Jaakko Ohtonen reissaavat kohti Espanjaa - rakkaudentäyteiset yhteiskuvat sulattavat sydämiä

Tilaa Seiskan uutiskirje! »