fbq
Kotimaa
28.04.2022 09:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen
Tarja Turunen
Tarja Turunen valmistautuu jälleen keikkaelämään: Palkkasin personal trainerin
Kotimaa
28.04.2022 09:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen

Toukokuussa Nelosella alkaa ihan uudenlainen laulukilpailu, kun The Voice of Finland: Senior pyörähtää käyntiin. Ohjelmassa laulajien ikä vaihtelee 60–84 vuoden välillä. Kilpailijat on valittu liki 200 hakemuksen joukosta.

Valmentajien tuoleihin istuvat TVOF-konkarit, maailmantähti Tarja Turunen ja rocklegenda Michael Monroe. Uutena tähtivalmentajana nähdään Ressu Redford.

Lue myös: Nyt on senioreiden vuoro! The Voice of Finland jatkuu täysin uudella konseptilla - suosikkivalmentajat tekevät paluun

Kalenteri täyttyy

Koronakurimuksen jälkeen Tarja odottaa innolla keikkaelämää. Brasilian jälkeen esiintymisiä on kesäfestareilla ympäri Eurooppaa. Suomessakin Tarja nähdään kesällä ainakin Olavinlinnassa rokkikeikalla.

– Kun kaksi vuotta on siirretty keikkoja, niin nyt niitä tulee ryppäissä. Ensi vuodellekin on jo sovittu paljon esiintymisiä, Tarja ilakoi.

Hän valmistautuu kiertueelle treenaamalla sekä ääntään että kehoaan.

– Liikun monipuolisesti ja minulla on personal trainer tukena.

Tarja pääsee TVOF: Senior -ohjelmassa leikittelemään näyttävillä asuilla, joista hänen tyttärensä on ollut haltioissaan.
Tarja pääsee TVOF: Senior -ohjelmassa leikittelemään näyttävillä asuilla, joista hänen tyttärensä on ollut haltioissaan.

Lue myös: Tarja Turunen herkistyi Naomi-tyttärensä viestistä – ”voi äiti, kun sinä olet niin nätti”

Viime vuodet Tarja on tehnyt töitä elektronista musiikkia, kitarasovituksia ja klassista laulutyyliä yhdistelevän Outlanders-projektin parissa. Mukana on saksalainen EDM-pioneeri Torsten Stenzel sekä liuta nimekkäitä kitaristeja.

– Teemme 12 kappaletta levylle ja julkaisemme singlejä ripotellen. On ollut tosi virkistävää käyttää ääntä eri tavalla sekä säveltää ja sanoittaa kappaleita, Tarja hekumoi.

Lue myös: Tarja Turusen Naomi-tytär on äitinsä jalanjäljillä – ”Hyvin innokas ja elämää täynnä oleva tapaus”

Tulevaisuudelta hän toivoo yksinkertaisia asioita.

– Olen unelmoijatyyppi. Lyriikoissanikin muistutan ihmisiä unelmien tärkeydestä.

– Toivon, että pysyisin terveenä ja saisin tehdä tätä työtä, jota niin paljon rakastan. Olen todella kiitollinen, että olen saanut tehdä myös mielekkäitä tv-töitä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »