fbq
Kotimaa
03.02.2023 08:31
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
pamela tola
Tältä näyttää Pamela Tolan erikoishoidot: "Ne oikeasti värähtelee koko kehossa"
Kotimaa
03.02.2023 08:31
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Näyttelijänä ja ohjaajana mainetta niittänyt Pamela Tola, 41, tekee työkseen myös meditatiiivisia äänimaljasointukylpyjä.

Lue myös: "Me näytetään 12-vuotiailta pojilta” - Iina Kuustosen ja Pamela Tolan yhteiskuva hämmentää - seuraajilta tyhjentävä kommentti

Pamela Tola on hurahtanut meditatiiviseen maailmaan. Pamela on järjestänyt erilaisia mielen ja kehon rentoutumiskursseja jo pidemmän aikaa.

- Olen itse kärsinyt stressistä ja kehon ylitilasta. Välillä sitä putkea on ollut vaikea katkaista. Minua on auttaneet erilaiset kehoterapiat ja eritoten äänimaljat. Ja mikä parasta, niihin ei edes tarvitse uskoa, ne auttaa silti. Äänimaljat ovat paljon enemmän kuin vain ”ääniä”. Ne oikeasti värähtelee koko kehossa, saa nesteet liikkeelle ja lihakset ja hermoston rauhoittumaan, Pamela miettii Instagramissa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Tola (@tolapamela)

Pamela järjestää 1,5-tuntisia äänimaljarentoutuksia, joista hän velottaa tällä hetkellä 40 euroa. Lisäksi Pamela järjestää yksityisiä tunteja pienryhmille.

- Äänimaljasointukylvyn aikana jokainen makaa omalla joogamatollaan viltin alla kuunnellen ja aistien tiibetiläisten soittimien (tinsat, koshit, käsin taotut äänimaljat, kongi) rentouttavia ääniä ja värähtelyitä, hän kuvailee tapahtumaa varauskalenterissa.

Aiemmin Pamela on kertonut avoimesti somejulkaisussaan, kuinka hän on kärsinyt nimenomaan posttraumaattisesta stressihäiriöstä.

Häiriö kehittyy usein mieltä järkyttävästä tapahtumasta, johon voi liittyä esimerkiksi kuolema, vakava loukkaantuminen tai fyysisen koskemattomuuden vaarantuminen.

Lue myös: Kauhua ja pelkoa vanhenemisesta! Näyttelijä-ohjaaja Pamela Tola myöntää: ”Minulla on ollut vääristynyt kuva!”

Katso kuvat klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Tola (@tolapamela)

Seiska uutisoi viime vuoden lopulla Pamelan eronneen parin vuoden suhteestaan. Kaksikko asui avoliitossa. 

Aiemmin Pamela oli naimisissa näyttelijä Lauri Tilkasen kanssa.

Lue lisää: Lemmenpesä keskellä työmaata! Näyttelijäkaunotar Pamela Tola löysi uuden kodin ja miehen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pamela Tola (@tolapamela)