fbq
Kotimaa
19.01.2022 15:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Sanna Marin
Tältä näyttää meikitön Sanna Marin: "Jokainen meistä herää tukka pystyssä"
Kotimaa
19.01.2022 15:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Ahkerana somettajana tunnettu pääministeri Sanna Marin (sd.), 35, on viime aikoina julkaissut Instagramissa lähinnä aluevaaliasiaa. Tänään (19.1.) Sanna kuitenkin julkaisi videotarinan, jossa muistuttaa tärkeästä aiheesta. Meikittömänä ja hyvin arkisena esiintyvä pääministeri on videossaan nimittäin ulkonäköpaineiden äärellä.

- Insta on siitä hurja paikka, että kaikki ovat siellä täydellisiä ja laittautuneita. Jokainen ihminen meistä oikeasti herää tukka pystyssä ja ihan omana itsenänsä. Instan maailma ei ole todellisuutta, joten olkaa armollisia itsellenne, Sanna kehottaa lempeästi.

Maanantaina (16.1.) Sanna oli somekuvassaan laittautuneempi, kun hän informoi aluevaaleista.

Lue myös Taas aktiivisena somessa! Sanna Marinilta söpö sunnuntaiselfie - pääministerin kielivirhe kiinnitti huomion

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)


Värikäs loppuvuosi

Seiska uutisoi joulukuussa Sannan bilettäneen baarissa siitä huolimatta, että oli altistunut koronavirukselle ministeri Pekka Haaviston (vihr.) seurassa ollessaan. Seurasi ulkomaillakin huomattu kohu, jonka keskiössä bile-Sanna kärvisteli päiviä, ja jopa hänen eroansa vaadittiin.

Lue myös: Sanna Marinin bilekohu paisui kansainväliseksi - pääministerin bailaus nousi otsikoihin Britanniassa, Ruotsissa ja Virossa

Lue myös: Päätoimittajan kommentti uudesta bilekohusta: Valomerkki vilkkuu, Sanna Marin

Tapaninpäivänä Sanna oli vuorostaan esillä positiivisessa valossa, kun hänet nähtiin lokakuussa kuvatussa Elämäni biisi - ohjelman erikoisjaksossa entisten pääministereiden kanssa. 

Sanna oli valinnut elämänsä biisiksi Younghearted-yhtyeen kappaleen Tässä ja nyt. Kaikki ohjelmassa mukana olleet ex-pääministerit arvasivat kappaleen olleen nykyisen pääministerimme valinta.

- Jäin kiinni. Olen näin läpinäkyvä, hän totesi ohjelmassa.

Sanna kertoi kappaleen kuvaavan elämänasennettaan. Hän lisäsi, ettei halua liikaa murehtia tapahtuneita asioita.

- Asiat kuitenkin tapahtuvat. Välillä ne ovat mukavia, välillä eivät niin mukavia. En myöskään katso menneisyyteen tai murehdi sitä. Pyrin aina elämään tässä ja nyt, nauttimaan elämästä ja muistamaan, että ihmiset ympärillä ovat oikeastaan elämämme tärkein asia. 

Lue myös: Bilekohujen keskellä ollut Sanna Marin Ylen suosikkiohjelmassa: "En katso menneisyyteen - pyrin elämään tässä ja nyt"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »