fbq
Kotimaa
21.07.2022 22:00
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Sabina Särkkä
Ulkomaille näissä vaatteissa? Kyllä, tässä on Sabina Särkän asut Martina Aitolehden synttärijuhliin
Kotimaa
21.07.2022 22:00
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Ex-missi Sabina Särkkä, 33, biletti viime viikonlopun Martina Aitolehden 40-vuotissyntymäpäivillä Espanjan tunnetulla bilesaarella Ibizalla. Kyseisistä bileistä löytyi esimerkiksi julkkis-dj Suvi Pitkänen, somevaikuttaja Sara Sieppi ja radiotoimittaja Mari Valosaari.

Lue myös: Näin ökyt Martina Aitolehden syntymäpäivät todella olivat - kuvat

Kaunotar julkaisi Instagram-tilillään kuvakarusellin, jossa hän esittelee kaikki kohubileiden asut. Mikä on sinun suosikkisi?

Ensimmäinen kuva on otettu rantakivikolta. Kuvassa Sabinalla on päällään punainen avoin uimapuku, valkoinen verkkohame, joka ylettyy nilkkoihin asti ja jaloissaan tummat varvastossut.

Seuraavassa kuvassa kaunottarella on yllään nilkkoihin asti yltävä luonnonvalkoinen pitkähihainen mekko. Lisäksi hänellä on olallaan vaalea Pradan kesäinen laukku, joka on valmistettu Raffia-paperinarusta. Laukun arvo on 1 500 euroa.

Lue myös: Bile-Ilmari messissä! Missikaunottaretkin piirittivät Sanna Marinia – biletyskuvat julki!

Kolmas asukokonaisuus koostuu kirjavan lyhyehköstä ja avoimesta salsamekosta. Jaloissaan Sabinalla on muodikkaat pistokkaat läpinäkyvineen muoviyksityiskohtineen. Kaulassaan hänellä on hopeanvärinen kaulakoru, jossa lukee ”babe”.

Viimeisessä kuvassa ex-missillä on yllään vaaleansiniset narubikinit ja hameena toimii sinivalko raidallinen neuloshame.

Kaunokaisen seuraajat ovat pitäneet Sabinan kesäisistä asuvalinnoista.

Super, eräs kommentoi.

Upeus, toinen kirjoittaa sydänsilmä- ja liekkiemojin kera.

Lue myös: "Herrainvuonna 2022" - Martina Aitolehden ja kumppaneiden bailaus Ibizalla aiheutti pahennusta

Sabina on nähty tosi-tv-ohjelmissa, kuten Selviytyjät Suomessa, Martina ja hengenpelastajat -ohjelmassa, sekä Viidakon tähtösissä. Jälkimmäisessä hän oli mukana toisella tuotantokaudella vuonna 2013 ja vei kisavoiton kotiin. Viimeisimpänä hänet nähtiin Myyrä-sarjassa.