fbq
Kotimaa
07.03.2022 21:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Emmi Peltonen
Taitoluistelija Emmi Peltonen selätti vakavan vamman - esittelee nyt lihaksikasta kehoaan somessa
Kotimaa
07.03.2022 21:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Taitoluistelija Emmi Peltonen, 22, julkaisi vuoden vaihteessa paljon puhuvan kuvan sairaalapediltä. Urheilijanuori oli joutunut leikkaukseen, jossa hänen vihoitellut nilkkansa operoitiin.

- Leikkaus meni hyvin! Haluan vain kiittää kaikista kannustavista viesteistä, joita olen saanut. Ne merkitsevät minulle niin paljon näinä vaikeina aikoina, Emmi kirjoitti leikkauksen jälkeen.

Lue myös: Karu kuva sairaalasta! Taitoluistelija Emmi Peltosen unelma kariutui leikkauspöydälle

Nyt Emmi on päivittänyt Instagram-tililleen tuoreen kuvan kohentuneesta kunnostaan. Nilkkavamman kuntoutus on lähtenyt ilmeisen mukavasti käyntiin, sillä Emmi on palannut salitreenien pariin.

Otoksessa luistelija esittelee lihaksikasta selkäänsä kuntosalin hämärässä.

 

 

Olympialaisiin tähdännyt Emmi joutui jättämään viime hetkillä Viron EM-kilpailut väliin oireilleen jalkansa takia. Emmi kertoi  tammikuussa Instagramissa, että hän on kärvistellyt nilkkavammansa kanssa viime syksystä saakka.

Lue myös: Peppujösses! Taitoluistelija Emmi Peltonen lumoaa treenatulla bikinikropallaan: ”Mä itken”

Myös muutama päivä sitten julkaistussa videossa Emmi pyörähtelee jäällä ensimmäistä kertaa leikkauksensa jälkeen.

Luistelijatar liukuu jään pinnalla sulavan näköisesti kiepauttaen itsensä näyttävään piruettiin. Kivuista ei näytä olevan enää tietoakaan.

 

 

Emmi asuu parhaillaan Kaliforniassa jalkapalloilijapoikaystävänsä Eero Markkasen, 30, kanssa. Eero pelaa ammatikseen jalkapalloa Orange County SC:n riveissä.

Lue myös: Huh, mitä sporttihottiksia! Taitoluistelija Emmi Peltonen suuteli pikkubikineissä futaajarakastaan Eero Markkasta - hemaiseva yhteiskuva herättää huomiota!

Seiska julkaisi pariskunnasta romanttisen yhteiskuvan vuonna 2020. Lukija oli bongannut Emmin ja Eeron viettämässä treffejä Helsingin Rautatieaseman Jääpuistossa. Pian rakastavaiset ilmoittivat suhteestaan julkisuuteen myös omien sometiliensä kautta.

Lue myös: Taitoluistelija Emmi Peltonen ja Huuhkajat-tähti viihtyvät yhdessä: treffeillä Jääpuistossa - kuva!