fbq
Kotimaa
25.09.2022 20:02
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Timo Korhonen
Lena Meriläinen ja Olli Tola
Syke-tähti Lena Meriläinen manaa huonoa tuuriaan: Olemme juuri sähköistäneet kaiken
Kotimaa
25.09.2022 20:02
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Timo Korhonen

Häät ennen hautajaisia -leffan kutsuvierasensi-iltaan saapuneet Lena Meriläinen ja Olli Tola ovat viettäneet ahkerasti aikaa mökillään Luopioisissa.

– Siellä riittää kyllä touhua, halon hakkuuta ja sen sellaista. Mietimme myös ahkerasti keinoja sähkön säästämiseksi. Varsinkin nyt, kun olemme juuri sähköistäneet siellä kaiken, pariskunta manaa huonoa tuuriaan.

Lena Meriläinen

Lue myös: Syke-sarjan Lena Meriläinen ja tuottajamies viihtyvät Helsingin Töölössä – kuva!

Haluan ruskettumaan!

Valtteri Lehtinen

Syke-sarjasta tuttu Valtteri Lehtinen haaveilee matkasta Havaijille. Syksy kuluu näyttelijän mukaan tiiviisti uuden Syke-kauden kuvauksissa. Viikonloppuisin Valtteri keikkailee bändinsä kanssa ympäri Suomen. Reissuun olisi tarkoitus lähteä tammikuussa.

– Olen haaveillut Havaijille pääsystä jo pitkään. Haluan vain makaamaan ja ruskettumaan. Tiedossa on myös saarihyppelyä, Valtteri intoilee.

Lue myös: Näyttelijä Valtteri Lehtinen: Äitini helpottui, kun pääsin televisiotöihin

Lähes 10 vuoden ystävyys

Joonas Nordman

Näyttelijä Joonas Nordman saapui ylpeänä Häät ennen hautajaisia -elokuvan ensi-iltaan. Teos on hänen ystävänsä Kari Ketosen debyyttiohjaus.

– Uskon ja toivon, että tämä on monella tapaa hänelle läpimurto ohjaamistyössä, hän toteaa. Joonas ja Kari ovat tunteneet toisensa noin yhdeksän vuoden ajan.

– Kari on ystävänä todella hyvä keskustelukumppani. Olemme tekemisissä viikoittain, Joonas hymyilee.