fbq
Kotimaa
10.10.2022 16:46
Teksti: Anni Niittylahti|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
teemu selänne
Sydäntäsärkevä päivitys! Teemu Selänne jakoi syöpää sairastavan pikku-Joannan voimalaulun – julkkikset herkistyivät: "Ikinä ei anneta periksi"
Kotimaa
10.10.2022 16:46
Teksti: Anni Niittylahti|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Kiekkolegenda Teemu Selänne, 52, yllätti seuraajansa ja jakoi Instagramissa 10-vuotiaan Joannan tekemän kappaleen.

Lue myös: Uutuuskirja: Ylen toimittaja pelkäsi, kun raivostuneet NHL-pelaajat yrittivät rynniä oven läpi – Teemu Selänne puuttui peliin

Biisin lisäksi päivityksessä on Teemun ja musiikkialalta tuttujen Elastisen, JVG:n ja Juha Tapion syntymäpäiväonnittelut Joannalle videoiden muodossa.  

- Hyvää 10-vuotis syntymäpäivää pikku Joanna. Ihanan biisin oot tehnyt Vau. Tässä muutamalta ystävältä synttäritoivotukset. oot ihana esimerkki positiivisuudesta ja siitä että ikinä ei anneta periksi. voimia ja tsemppiä sulle meiltä kaikilta, Teemu kirjoittaa. 

Lue myös: Teemu Selänne jätti yli 60 000 euron palkkiot maksamatta – ex-ystävä haastoi oikeuteen: kiekkolegendalle tappio käräjillä

Joannan Instagram-tilillä kerrotaan, että Rantahiekka-kappale on tehty voimabiisiksi kaikille lapsille, jotka ovat samassa tilanteessa hänen kanssaan. 

- Syöpää vastaan kamppailu on lapselle vaikeaa, arki muuttuu silmän räpäyksessä, eikä lapsi aina edes ymmärrä täysin miksi. Normaalit päivät vaihtuvat sairaalassa sytostaattihoitoihin ja hoitojen välissä kotona ollessa täytyy olla eristettynä muista infektio vaaran vuoksi. Keho haurastuu, sillä sytostaatit tappavat syöpäsolujen lisäksi muitakin kehon soluja.

Päivityksen mukaan Joannaa on hoidettu helmikuusta saakka ja hoidot jatkuvat edelleen. 

- Koska mä selviän, joo mä selviän, mä tuun voittaa tän, Joanna laulaa kappaleellaan. 

Lue myös: Teemu Selänteen rahasotkut ihmetyttävät: ”Teemulla ei ollut käsitystä…”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jonsku (@jonsku_official_)