fbq
Kotimaa
20.05.2022 19:38
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan toimitus
Susanna Laine plus Konsta Hietanen
Suosikkiohjelmassa vierailleelta Susanna Laineelta yllättävä kertomus Konsta Hietasesta: "Olin hänen päällään"
Kotimaa
20.05.2022 19:38
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan toimitus

Suosikkijuontaja Susanna Laine, 41, on ehtinyt toimia myös näyttelijänä Salatut elämät -sarjassa. Tänään perjantaina (20.5.) hän vieraili Puoli seitsemän -ohjelmassa, jonka juontajana Susanna on itsekin toiminut aiemmin. Susanna kertoi ohjelmaa juontaneille Olli-Pekka Kursille ja Anniina Valtoselle mielenkiintoista tietoa Salkkareiden kulisseista.

Susanna kertoi juontajille nimittäin intiimikohtausten kuvaamisesta. Hän paljasti hauskan muiston intiimikohtauksen teosta Konsta Hietasen kanssa.

- Olin Konstan kanssa eräässä intiimikohtauksessa. Olin hänen päällään, istuin. Sitten Konsta kysyi, että kuinka paljon minua harmittaa lopettamiseni Puoli Seitsemässä. Vastasin, että ei yhtään ja tämä on juuri sitä, mitä haluan.

Susannalta kysyttiin lisäksi tämän mahdollisesta näyttelemisestä tulevaisuudessa.

- En suinkaan saanut Salkkareissa näyttelemisestä tarpeeksi. Näytteleminen on ollut mun lapsuuden- ja nuoruudenhaave. Varmaan näyttelen jatkossakin, jos joku vaan pyytäis johonkin, hän naurahti.

Lue myös: Konsta Hietanen kamppailee kiusallisen ongelman kanssa Salkkarit-kuvauksissa - ohjaaja joutui puuttumaan peliin

Suhde rääväsuuräppäriin

Seiska paljasti tämän vuoden alussa Susannan ja räppäri Petri Nygårdin,47.  salasuhteen. Tämän kuun alussa uutisoimme puolestaan siitä, että Italiassa lomailleen Susannan Instagramissa julkaisemista videotarinoissa vilahti myös Petri.

Lue myös: Susanna Laine julkaisi ensimmäisen kerran kuvamateriaalia Petri Nygårdista - hulppealla lemmenlomalla Italiassa!

Susanna Laine ja Petri Nygård
Petri ja Susanna kuvattuna viime talvena.