fbq
Kotimaa
30.09.2022 19:43
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Alina Voronkova
Suorassa lähetyksessä mokannut Alina Voronkova tilittää: ”Luokitellaan jo kiusaamiseksi" - tästä on kyse
Kotimaa
30.09.2022 19:43
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Ex-missi ja nykyinen urheilutoimittaja Alina Voronkova-Hurri, 27, on saanut osakseen julkista arvostelua viikko sitten tapahtuneen mokan vuoksi.

Alina juonsi C Moren SM-liigan suoraa lähetystä 23. syyskuuta. Haastattelua tehdessään hän teki virheitä nimien ja titteleiden kanssa, mikä on herättänyt keskustelua niin somekanavissa kuin lehdistössäkin.

Alinan suoritusta on tituleerattu esimerkiksi "pohjanoteeraukseksi". Tähti on nyt itse ottanut kantaa lähetyksessä tapahtuneisiin virheisiin. Hän julkaisi aiheesta Instagram-päivityksen.

- MORO, täällä kirjoittaa julkista työtä tekevä ihminen jolla on myös tunteet! Alina aloittaa.

- Helposti julkista työtä tekevänä tottuu nielemään kaiken sen kuran mitä ihmisillä on sanottavana. Palautetta lauotaan ilman filtteriä tunnepohjalta: ”onhan se nyt pirun mukavaa nähdä kun nuori likka epäonnistuu työssään ja siitä sitten voi vähän sormea helisyttää räkäisen naurun saattelemana”, hän kirjoittaa julkaisussaan.

Käsi ylös virheen merkiksi

Urheilutoimittaja nostaa käden ylös virheen merkiksi. Hän kertoo, että asia käytiin läpi asianosaisten kanssa tilanteen jälkeen. Alina on ilmaisee olevansa tyytymätön tapaan, jolla virhe on nostettu esille mediassa.

- No, mikä voisi olla maukkaampaa kuin sulkea silmät kaikille aikaisemmille onnistumisille ja nostaa nimenomaan tämä case osaksi uutista, jossa kyseistä tapahtumaa kuvailtiin ”pohja-noteeraukseksi”. Ei muuten ollut ensimmäinen kerta kun näin tapahtuu suorassa tv-lähetyksessä ja toisten osalta tilanne nostetaan ”hauskana sivuasiana” ja toisten osalta tilanne on ”pohja-noteeraus” - hmm, saattaakohan tekijän iällä, sukupuolella sekä statuksella olla tähän vaikutus? hän täräyttää.

Lue myös: Yllätysuutinen! Alina Voronkova ja Joonas-rakas muuttavat Espanjaan

Julkisen työn varjopuolet

Alina kertoo ymmärtävänsä, että haastateltavasta riippumatta titteleiden ja nimien tulisi mennä oikein. Hän sanoo, ettei aio puida asiaa läpi enempää, vaan myöntää virheen ja jatkaa eteenpäin. Urheilutoimittaja perustelee, miksi kuitenkin halusi tuoda asian puheeksi vielä viikkoa myöhemmin.

- Koska sitä olen käsitellyt mielessä viime päivinä ja jälleen saa hämmästellä kuinka monet ihmiset lokeroidaan ”roboteiksi”. Palaute ja vapaa keskustelu on tervetullutta, mutta onko sen paisuttaminen negatiivisen sävyisenä isompaan muotoon välttämätöntä? Alina pohtii.

- Hyvällä hengellä olen tähän asti ja tästä edes kohdannut näitä julkisen työn varjopuolia, mutta nyt osui hyvä hetki muistuttaa ettei aina ole okei nauraa ja sörkkiä toisen epäonnistumisia. Se luokitellaan jo kiusaamiseksi.

Hänestä virheet ovat hyviä asioita, koska niitä tekemällä ei jämähdä paikoilleen.

Lue myös: Nyt on rohkeaa! Ex-missi Alina Voronkova kietaisi ylleen melkoisen mekon – hämmästeli itsekin Seiskalle: ”Herranjestas”

Näet kirjoituksen kokonaisuudessaan alta olevasta upotuksesta.