fbq
Kotimaa
13.01.2022 19:02
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Kristian Wallin
Suomalainen drag-taiteen huippu loi uran esittämällä tunnettuja laulajia – tältä Divet itse kuulostaa!
Kotimaa
13.01.2022 19:02
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Kristian Wallin

Marko Vainio eli Divet on luonut uran esiintymällä tunnettuina julkisuuden henkilöinä. Hänen drag-esityksissään on nähty muun muassa Celine Dion, Beyoncé ja Whitney Houston. Seiskan Laulaa julkkiksen kanssa -ohjelmassa Marko on uuden haasteen edessä: nyt hän laulaa omana itsenään.

Hän ei laula missä tahansa, hän laulaa huipputuottaja Maki Kolehmaisen studiossa.

- Kun ajoin tänne, mietin, mihin olen taas lupautunut. Samalla on sellainen kutkutus, kun pääsee Maki Kolehmaisen studioon. Maki on aivan mieletön guru, Marko sanoo studiolle päästyään.

Hän kertoo laulaneensa jonkin verran.

- Karaokessa. Kännissä. Nyt on ihanaa, kun ammattilainen kuuntelee sitä ja pistää koneet laulamaan ja katsoo mitä siitä tulee. Nyt joudun laulamaan omalla äänelläni. 

Marko on valinnut kappaleekseen Virve Rostin Oon voimissain. Drag-taiteilija pohtii, mikä voisi olla pahin mahdollinen nauhoituksen aikana tapahtuva asia.

- Pahin skenaario olisi, että korkoni katkeaisi kesken laulun. Sitten tulisi sellainen kiekku. Ja tietysti se, että ääneni vain kuivuisi kasaan.

Kuuntele Divetin versio Virve Rostin hitistä kokonaisuudessaan alta. Kaikki Laulaa julkkiksen kanssa -videot löydät täältä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »