fbq
Kotimaa
26.06.2022 10:00
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press
Horoskoopit
Suhdekiemuroita ja mustasukkaisuutta! Horoskooppi lupaa suomalaisjulkkiksille kummallista kesää
Kotimaa
26.06.2022 10:00
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press

Planeettasijaintien mukaan sekä maapallolla että ihmismielissä eletään muutosherkkää jaksoa.

Mustasukkaisuutta ilmassa

OINAS 21.3.–19.4.

Olet voimissasi, mikä näkyy niin rakkaudessa kuin sosiaalisessa elämässäsikin. Uudet ystävyyssuhteet ovat nyt mahdollisia ja tervetulleita. Konseptisi ovat heinäkuun puolella sekaisin, koska rakkaasi käyttäytyy epänormaalilla tavalla. Älä vain anna mustasukkaisuudelle sijaa.

Heinäkuussa sinun on pakko rauhoittua. Mikään ei karkaa käsistäsi, vaikka hetken rentoutuisitkin. Työsi sujuu ilman vaikeuksia ja pääset nauttimaan suvesta ilman turhia vatsaväänteitä.

Oinas: Suvi Teräsniska 10.4.1989
Oinas: Suvi Teräsniska 10.4.1989

Elokuussa menneisyydestä putkahtaa ihminen, joka vaatii välienne selvittämistä. Likapyykki on pestävä, joten älä pakoile tilannetta. Nyt olisi syytä myös säästää pahan päivän varalle. Loma ei tarkoita sitä, että pitää törsätä koko vuoden säästöt kerralla!

Varo voroja!

HÄRKÄ 20.4–20.5.

Elämässä pitää olla draivia! Menet minne huvittaa, vaikka läheisesi arvostelevat touhujasi. Kannattaa kuitenkin edetä uusien tuttavuuksien kanssa varovasti, sillä kaikki eivät ole niin rehellisiä kuin näyttävät.

Härkä: Jussi Halla-aho 27.4.1971
Härkä: Jussi Halla-aho 27.4.1971

Ilmassa on pieni riski talousongelmasta. Sinua on joskus helppo huijata. Varo myös taskuvarkaita, jos liikut isommissa metropoleissa tai Suomen kaupungeissa lomasi aikana.
Kesääsi piristää kummasti, kun tärkeä ihminen putkahtaa menneisyydestä joko kasvotusten tai viestin välityksellä. Elokuu tulee olemaan melko kiireinen, ja voimasi uhkaavat loppua, eli muista levon merkitys.

Suhdekiemurat imevät energiaa

KAKSONEN 21.5.–20.6.

Läheinen ihmissuhde vaatii sinulta voimia enemmän kuin jaksaisit. Lisäksi kotiasiasi uhkaavat viedä muutenkin vähäisen energiasi. Olisi syytä pitää yhteyttä muihinkin ihmisiin kuin perheeseen, jotta saisi uutta ajateltavaa. Hoida asiat heti juhannuksen jälkeen kuntoon, sillä jokin matka tai tapahtuma on karkaamassa käsistäsi, ja se harmittaisi sinua jälkeen päin.

Kaksonen: Sanni 26.5.1993
Kaksonen: Sanni 26.5.1993

Haluaisit saada kaiken ja heti, mutta asiat eivät aina mene kuten tahtoisit. Malta hieman, kesästä on tulossa mutkista huolimatta erittäin mainio.

Elokuussa huokaiset helpotuksesta, sillä raha-asiasi kääntyvät plussan puolelle. Paineiden helpottaminen piristää myös rakkauselämääsi, ja hormonisi hyrräävät kuumempina kuin milloinkaan tänä kesänä.

Vaarallinen romanssi tarjolla!

RAPU 21.6.–22.7.

Juhannus alkaa takkuillen, mutta sen edetessä olet jo reippaammalla mielellä. Saatat jopa innostua rilluttelemaan. Mikäs siinä, sillä kesästä kannattaa ottaa kaikki irti, vaikka rakeitakin sataisi.

Rapu: Hannele Lauri 21.7.1952
Rapu: Hannele Lauri 21.7.1952

Alat jänistää elämääsi käänteen tekevää tilannetta, vaikka ratkaisut onkin jo tehty. Vetäydy hetkeksi yksinäisyyteen, ja puntaroi elämääsi. Olisi näet parempi tunnustaa tosiasiat kuin valehdella itselleen. Olet ihastunut, mutta et uskalla myöntää asiaa edes itsellesi. Sinkuillehan tilanne on otollinen, mutta varatuille vaarallinen, sillä jos päädytte suhteeseen, sillä on kaiken vanhan hajottava voima.

Yksityiselämän kiemuroista huolimatta nyt ei kannata hutiloida työasioissa ja vedota, että kesällä voi laiskotella. Lomalla voi, ei töissä.

Luurangot kolistelevat kaapissa

LEIJONA 23.7.–22.8.

Pääset kesän aikana kauemmaksi kotikuvioista ja -kulmista, joissa on havaittavissa piinaavaa kireyttä. Joku asia on loukannut sinua syvästi ja jopa lamauttanut toimintakykysi. Pelkäätkö puhua asioista ääneen, koska luurangot saattaisivat lähteä kaapistasi kävelylle? Onneksi saat rakkauden saralla nautiskella, sillä ilman toimivaa suhdetta et selviäsi tilanteista ilman totaalista suuttumista.

Leijona: Ernest Lawson 17.8.1988
Leijona: Ernest Lawson 17.8.1988

Joudut heinäkuussa valinnan eteen, mikä onkin parasta, mitä sinulle voi tapahtua, koska tunteesi ovat pinnassa ja sinusta tuntuu, että ystäväsi salailevat jotakin. Todellisuudessa oma henkinen paineesi on käymässä kovaksi, etkä enää voi siirtää totuuden paljastumista.

Vaikka raha-asiasi ovat lähellä miinusmerkkiä, pieni matka olisi paikallaan, jotta näkisit asiat eri perspektiivistä.

Piina hellittää otettaan

NEITSYT 23.8.–22.9.

Työt pitävät sinua ylitöissä, kun muut grillaavat patioillaan. Vaikka tiedät saavasi ansaitsemasi korvauksen, olisi joskus unohdettava kullan ja maineen hehku.

Lemmenasiat olisi syytä selvittää ennen lomia. Alavireisyytesi syynä ovat pitkälti tukahdetut tunteet, jotka nyt ryöppyävät ilmoille. Läheisesi on loukannut sinua, mutta pidät pahan mielesi piilossa. Pyydä vaikka ulkopuolista apua tilanteen avaamiseksi, et ole kenenkään sylkykuppi.

Neitsyt: Christopher Strandberg 31.8.1989
Neitsyt: Christopher Strandberg 31.8.1989

Olet uudistumassa henkisesti, joten heitä tympeät ajatukset lomalla menemään. Sinun on syytä keskittyä hallitsemaan ajatuksiasi ja sydäntäsi, sillä jotakin mullistavaa tapahtuu pian perhepiirissäsi. Luota elämään ja kykyihisi, piinatilanne helpottaa pian.

Lempeä ja erotiikkaa riittämiin

SKORPIONI 24.10.–22.11.

Vetäydyt vapaa-ajalla eräänlaiseen unitilaan, mutta vain ulkoisesti. Sisälläsi itävät suuret suunnitelmat, ja keräät voimia päästääksesi ideat valloilleen. Sydämenasiasi ovat sekaisin, koska et tarpeeksi luota viehätysvoimaasi. Tarvitaan hyvän ystävän opastusta ennen kuin jälleen uskot itseesi ja kykyihisi.

Koska olet sosiaalisesti utelias, päädyt välillä kyseenalaiseen seuraan. Muista pitää yllä pientä varovaisuutta varsinkin, jos olet kotimaan ulkopuolella. Älä turhaan jarruttele kesäöissä, tunteita ei saa tukahduttaa.

Skorpioni: Sanna Marin 16.11.1985
Skorpioni: Sanna Marin 16.11.1985

Luomisvoimasi ja huvitteluhalusi ovat elokuussa huipussaan, mikä tietää ylivireyttä sekä fyysisesti että psyykkisesti. Kotirintamalla ilmenee siis viileyttä, sillä olet tainnut rakastaa koko maailmaa liiaksi, ja läheisesi ovat tulleet mustasukkaiseksi. Ongelmistasi huolimatta eroottinen vireytesi on korkealla läpi kesän.

Jouskari käy ylikierroksilla

JOUSIMIES 23.11.–21.12.

Juhannuksen tuoma vapaa-aika auttaa setvimään kotona ilmenneet pikkuriidat. Ole rohkea, sillä alkukompastelujen jälkeen avoimuus ja rehellisyys kääntyvät voitoksesi.

Kotiasiat vaativat kesällä enemmän aikaa kuin urakehitys tai työteho. Ajatuksesi ovat radikaaleja, mutta pelkäät rakkaimpiesi reaktioita. Anna suunnitelmiesi vielä muhia ennen kuin ryhdyt muuttamaan arjen kulkua.

Jousimies: Paula Vesala 10.12.1981
Jousimies: Paula Vesala 10.12.1981

Lomalla kannattaa pohtia menneitäkin. Muistojesi avulla löydät ratkaisuja tämänhetkisiin tapahtumiin. Havaitset ne kaikki olennaiset seikat, joita et aikaisemmin osannut tunnistaa.  

Vaikka heinäkuu on melko tasapaksu, saat pienistä kommelluksista ja luonnosta elinvoimaa. Matkasuunnitelmasi eivät kaadu kokonaan, mutta siirtyvät tuonnemmaksi tai kohde saattaa muuttua viime hetkellä toiseksi.

Löysää työtahtiasi

VAAKA 23.9.–23.10

Keskityt joka solullasi vaalimaan tärkeintä ihmissuhdettasi, ja olet pitkästä aikaa onnellinen. Yritä silti olla kulkematta laput silmilläsi, sillä ympärilläsi tapahtuu mielenkiintoisia asioita.

Sosiaalisella puolella on tarjolla monenlaisia houkutuksia. Ota yksi pala kerrallaan, ja jätä turhimmat tapahtumat väliin.

Vaaka: Kimi Räikkönen 17.10.1979
Vaaka: Kimi Räikkönen 17.10.1979

Heinä- ja elokuussa pienet murheet jäävät pieniksi ja suuret ilonhetket syntyvät oman perheen tai ystäväpiirin kanssa aikaa viettäen. Vältä kirjallisen sopimuksen tekoa, jos sellaista sinulle ehdotetaan.

Elokuussa olet haluton tarttumaan uusiin työhaasteisiin. Ota itseäsi niskasta kiinni, sillä tilanne kääntyy voitokkaaksi ja saattaa viedä sinut pois liian rutiineiksi muodostuneista työviikoistasi.

Luvassa kohtalokas tapaaminen

KAURIS 22.12.–19.1.

Heti juhannuksen alussa sinun täytyy siivota ihmissuhteitasi ja palauttaa arvojärjestys, koska monet ovat hyppineet varpaillesi. Loppujen lopuksi muutama oikeasti hyvä ystävä on parempi kuin laaja tuttavapiiri.

Arkinen pakertaminen tuntuu sinusta kesällä ylivoimaiselta. Sukulaissuhteetkin uhkaavat sotkea onnekkaissa merkeissä alkavaa lomaa. Onneksi et ole harmisi kanssa yksin. Luvassa on matka uuteen paikkaan, tai sitten innostut täysin uudenlaisesta harrastuksesta. Ainakin suuntaa muuttava tapaaminen on tiedossa, se on varmaa.

Kauris: Chisu 3.1.1982
Kauris: Chisu 3.1.1982

Elokuussa on hieman myrskyä ilmassa. Myrtyneen naaman näyttäminen tosin ei johda mihinkään. Sen sijaan avoin keskustelu kaikkien osapuolien välillä voisi olla hedelmällistä. Pientä pahantuulisuuttasi piristänee vilkas yöelämä.

Tunne-elämä koetuksella

VESIMIES 20.1.–19.2.

Sydämesi joutuu heinäkuun alussa lujille. Tunne-elämäsi on muutenkin pakkasen puolella. Tuntuuko, että olisit hukassa itsesi kanssa? Onneksi ystävät auttavat ja tuovat piristystä mustaan mielialaasi.

Pieni lomamatka kotikaupungin ulkopuolelle olisi paikallaan, jos et ulkomaille asti ennätä. Pääset loppukesästä toteuttamaan unelmiasi. Nautit seuranpidosta, vaikka työ saattaakin siitä kärsiä. Täysin vieras ihminen ottaa sinuun yhteyttä, kyseessä saattaa olla mielenkiintoinen tapaus.  

Vesimies: Juha Tapio 5.2.1974
Vesimies: Juha Tapio 5.2.1974

Elokuussa saat seuraelämästä tarpeeksi joksikin aikaa. Viihdyt kotonasi ja mieluiten yksin, sillä innostut pitkästä aikaa arkiaskareista. Läheisesi saattaa oikutella, kun sinulta ei liikene tarpeeksi aikaa hänelle.

Työhuolet latistavat tunnelmaa

KALAT 20.2.–20.3.

Alitajuntasi tuo viestejä jostain menneestä rakkaustarinasta. Jos mielesi tekee soittaa hänelle, älä epäröi.

Eräs ihminen jakaa sinulle salaisuutensa. Pidä se kielenkantimien takana, vaikka mieltäsi kutkuttaakin asian kertominen ystävällesi. Ole luottamuksen arvoinen.

Kalat: Mikael Granlund 26.2.1992
Kalat: Mikael Granlund 26.2.1992

Jokin kriisi työpaikalla kanssa synkentää lomamieltäsi. Kamppailet ylpeyden ja nöyrtymisen välillä, mutta lopulta kompromissi ratkaisee ongelman.

Elät henkisen murtautumisen ja muutoksen aikaa. Ihan helppoja nämä kesäviikot eivät ole, mutta ystäviesi avulla selviät. Kesä on sentään taloudellisesti onnekas, vaikka kaikki suunnitelmat eivät toteutuisikaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »