fbq
Kotimaa
24.01.2022 19:45
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto
sonja länsivuori
Sonja Länsivuori päätyi rohkeaan kuvaan kansainväliseen lehteen - poseeraa vaativassa asennossa: "Onneksi olen joogannut paljon"
Kotimaa
24.01.2022 19:45
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto

Kuopiolaislähtöinen, mutta Helsingissä nykyään asuva Sonja Länsivuori kruunattiin Miss Suomi -kilpailussa toiseksi perintöprinsessaksi viime syksynä.

Sonja jakoi vastikään Instagramissa tyylikään mallikuvansa. Kuvassa Sonja poseeraa kameralle haastavassa asennossa. Hän on kohottanut toisen jalkansa kohti kattoa ja tasapainottelee lattialla hartioidensa ja käsivarsiensa tukemana.

Sonjalla on yllään vartaloa myötäilevä musta body sekä kiiltonahkaiset, pitkävartiset saapikkaat.

Kyseinen mallikuva on julkaistu kansainvälisessä Vigour Magazine -lehdessä, joka keskittyy muun muassa muotiin ja kauneuteen.

Kuvatekstissä Sonja ilakoi kansainvälisestä näkyvyydestään.

- Onneksi olen joogannut paljon, Sonja kirjoittaa.

Sonjan kuva on saanut satoja tykkäyksiä ja kommenttikentässä Sonjalle satelee kehuja.

- Hei moi mitä täällä tapahtuu. Voisin ottaa tuommoisen kärpäsen meidän kattoon, vuoden 2018 Miss Suomi Alina Voronkova kirjoittaa.

Sointu Borg on julkaissut liudan sydän- ja liekkiemojeita.

- Siis en kestä sua oot U P E A, yksi kommentoijista kiteyttää.

- Woww, puhelin suli, eräs kirjoittaa liekkiemojien kera.

Lue myös: Miss Suomi -finalisti Sonja Länsivuori antoi poikaystävälleen pakit kolmesti - kertoo nyt, mikä lopulta vei jalat alta!

Sonja kilpaili Suomen kauneimman tittelistä ensi kerran vuonna 2019. Seiskalle Sonja kertoi taannoin, että hänellä on vauhti verissä.

– Isosetäni on entinen MM-ratamoottoripyöräilijä ja MM-hopeamitalisti Teuvo Länsivuori, isäni puolestaan pikajuoksun Suomen mestari Sami Länsivuori. Vauhdin hurma on niin veressä! Minut on aina kasvatettu siihen, että aina mennään tukka putkella ja tavoitellaan hulluimpiakin unelmia, koska kaikki on mahdollista.

Lue myös: Moottoripyörälegendan sukulaistyttö Sonja Länsivuori on Miss Suomi -semifinalisti: ”Minut on kasvatettu menemään tukka putkella!”