fbq
Kotimaa
04.10.2022 21:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Heidi Heikkilä, Seiskan arkisto
Joonas Nordman
Sometonta elämää viettävä Joonas Nordman deittailusta: "Rauhassa saa elää"
Kotimaa
04.10.2022 21:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Heidi Heikkilä, Seiskan arkisto

Näyttelijä, koomikko ja omaa talk show'ta isännöivä suomalaisten suosikkiporilainen Joonas Nordman, 36, nähdään ensi vuonna ilmestyvässä Spede Pasasesta kertovassa Spede -elokuvassa.

Videohaastattelussa Spede Pasasta näyttelevä Riku Nieminen kertoo, mitä ajattelee Spede-kohusta:

Joonas näyttelee elokuvassa ystävänsä Kiti Kokkosen isää, ohjaaja Ere Kokkosta. Hän myöntää roolin jännittävän jonkin verran. Ystävyys tosin varmasti säilyy myös Kitin nähtyä roolisuorituksen.

– Olemme varmaan hyvissä väleissä sen jälkeenkin. Tietenkin aina jää miettimään, että sanoikohan se nyt ihan suoraan, mitä se ajatteli, Joonas mietiskelee.

Lue myös: Korkki kiinni ja röökit roskiin! Joonas Nordman teki täydellisen elämäntaparemontin - katso kuva hurjasta muutoksesta

Elämäntaparemontistaan paljon puhunut ja sometonta elämää elävä Joonas ei koe, että virtuaalimaailmasta pois jättäytyminen vaikuttaisi negatiivisesti hänen rakkauselämäänsä.

– Voihan olla, että on sellainen jättimäinen maailma, mistä en tiedä mitään. En ole kuitenkaan vielä kokenut suurta tarvetta siihen. Kyllä edelleen, kuten vanhaan aikaan dettailtiin, deittailen. Se onnistuu niinkin, hän lausuu.

Lue myös: Kuntoiluun hurahtanut Joonas Nordman paljastaa lempitreenivälineensä: "Niillä pystyy tekemään paljon eri liikkeitä ja treenejä"

Joonas miettii, että häntä varmaankin lähestyttäisiin romanttisessa mielessä enemmän, jos hän olisi sosiaalisessa mediassa.

– Kyllä tässä ihan sillä tavalla rauhassa saa elää, hän hymyilee.

Lue myös: Tiesitkö nämä asiat sinkkumarkkinoille siirtyneestä Joonas Nordmanista: Reservin vänrikki, ex-toimittaja, mukana silmälasibisneksessä…

Koko kansaa lauantai-iltaisin Joonas Nordman Show'n myötä hauskuuttava näyttelijä on voittanut Putous -sketsihahmokilpailun kahdesti. Hänet on nähty valkokankaalla esimerkiksi Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvissa.

Joonas Nordman
– Näissä roolikledjuissa ja maskissa ei kukaan tunnista, Joonas sanoo ja sivelee ylähuulelleen liimattuja viiksiään.