fbq
Kotimaa
04.03.2022 17:56
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Sofia Belórf
Sofia Belórf haluaa takaisin samaan paikkaan, missä asui Niko Ranta-ahon kanssa: ”Erityinen paikka sydämessäni” – aistikas kuva!
Kotimaa
04.03.2022 17:56
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Televisiosta tuttu kohukaunotar Sofia Belórf tunnelmoi itselleen tärkeää paikkaa Instagram-tilillään. Sofia julkaisi tililleen kuvan, jossa poseeraa iloisesti Espanjan Marbellassa.

- Marbellalla tulee aina olemaan erityinen paikka sydämessäni, hän kirjoitti englanniksi otoksen oheen.

Sofia esittelee Celinen luksuskäsilaukkua, mukanaan lisäksi Christian Diorin pikkulaukku. Aurinkoinen ja aistikas matkakuva on kerännyt jo mukavasti tykkäyksiä sekä saanut osakseen ihailua kommenttikentässä.

Tiistaina (1.3.) Sofia nähtiin juhlimassa Fuengirolassa. Hän ei suinkaan ollut siellä yksin, vaan ystäviensä sekä on-off-poikaystävänsä Stefan ”Stefu” Thermanin seurassa, kertoi Fuengirola-lehden verkkosivusto.

Lue myös: Fuengirola.fi: Sofia Belorf ja Stefu Therman bailasivat Fuengirolan yössä - karaokea ja hellää pussailua

Tuttu paikka

Aurinkorannikko on Sofialle tuttu paikka. Hän asui yhdessä silloisen avomiehensä Niko Ranta-Ahon kanssa Marbellassa.

Luksuselämää viettäneiden Sofian ja Nikon yhteinen taival päättyi dramaattisesti, kun Sofia rupesi seurustelemaan Nikon ystävän Stefun kanssa. Tuolloin Niko istui tutkintavankeudessa, koska hän oli toiminut kuuluisan, Katiska-nimen saaneen huumeliigan johtajana.

Ökyhotellissa

Viime perjantaina Sofia ja Stefu bongattiin matkalla Málagaan. Lentoasemalta pariskunnan matka jatkui Marbellan kaupungin ja ökysatamana tunnetun Puerto Banúsin lähistöllä sijaitsevaan Puento Romano -luksushotelliin. Hotelli on tunnettu upeasta puutarha-alueestaan, ja sen palveluihin kuuluu muun muassa maailmanluokan illallisravintola Nobu.

Lue myös: Stefan Therman lepyttelee suuttunutta Sofia Belórfia – yhden yön hinta 700 euroa

Tilaa Seiskan uutiskirje! »