fbq
Kotimaa
08.08.2022 13:45
Teksti: Anni Niittylahti|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
reeta ja heikki vestman
"Sitouduttiin liian nopeasti" - näyttelijä Reeta Vestman on ollut puolisonsa kanssa naimisissa jo 13 vuotta, näin vauhdikkaasti suhde eteni
Kotimaa
08.08.2022 13:45
Teksti: Anni Niittylahti|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Laulaja-näyttelijä Reeta Vestman, 38, viettää 13. hääpäiväänsä poliitikkokumppaninsa Heikki Vestmanin, 37, kanssa.  

Lue myös: New Yorkissa uraa luova näyttelijä-laulaja Reeta Vestman esitteli komean aviomiehensä: Osallistumme yhdessä juoksutapahtumaan!

Reeta julkaisi koskettavan kirjoituksen sekä parin yhteiskuvan Instagramissa. 

- Kosit minua 22-vuotiaana, kun oltiin tunnettu vuosi, ja siitä vuoden päästä naimisiin. Oltiin liian nuoria, ja sitouduttiin liian nopeesti, se on selvä. Monessa suhteessa erilaisia. Silti ollaan tässä (sydän)13 vuotta naimisissa.

Lue myös: Heikki Vestman ylisti Reeta-vaimoaan Linnan juhlissa: ”Hän on minulle ykkönen – minulla on upea vaimo” – kuva!

Pariskunnalla on tällä hetkellä paljon menossa elämässään. 

- Ollaan kai hulluja: nyt rakennetaan taloa samalla, kun minä teen 3 musikaalia 3 eri kaupungissa. Tänäänkin olen muualla, ja sinä teet haastavinta mahdollista työtä. Ja sitten meillä on kaksi ihanaa pientä ihmistä. Niin paljon ollaan saatu, niin paljon annettu, jostain myös luovuttu.

Reeta on tuttu näyttelijä teatterin lavalta, ja lisäksi hänet voi muistaa yhdeksän vuoden takaa osallistumisestaan Voice of Finland -laulukilpailuun. 

Reeta putosi kilpailusta kaksintaisteluvaiheessa. 

Heikki on puolestaan kokoomuksen kansanedustaja. 

Lue myös: Linnan juhlien solistikaunotar on tuttu The Voice Of Finland -kilpailusta!