fbq
Kotimaa
28.01.2022 20:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
shirly karvinen
Shirly Karvinen asetti itselleen selkeän urheilutavoitteen: ”Ei mitään kreisejä elämänmuutoksia”
Kotimaa
28.01.2022 20:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Shirly Karvinen linjasi torstaina (27.1.) Instagramin-tilillään, että hän aikoo aloittaa säännöllisen juoksuharrastuksen. Lupaus syntyi juoksumattotreenin jälkeisissä tunnelmissa, jotka Shirly on ikuistanut somekuvaansa.

 

- Mä otin tavoitteeks tän kevään juosta joka viikko 10km, ihan sama meenkö sen kilsan pätkissä vai vedänkö kerralla purkkiin. Ja mulle tää tuntuu just hyvältä, ei mitään kreisejä elämänmuutoksia vaan realistinen tavoite mikä ei vaadi liiallista puristamista, Shirly kirjoittaa.

Lue myös: 22 000 euroa Woltiin! Shirly Karviselta häkellyttävä paljastus nettiostoksistaan ja seksileluista: "Olen ollut jo vuosia koukussa"

Hän tunnustaa, ettei juoksu ole ollut hänen lempilajinsa koskaan.

- En oo ikinä ollu himojuoksija ja pystyn laskee yhden käden sormilla ne kerrat kun juoksusta oon jotenkin nauttinu. Mut mua viisaammat väittää, että toistojatoistoja niin jossain vaihees tuntuu hyvältä. Vielä ei olla kauheen lähellä, mutta runners highta odotellessa, Shirly kirjoittaa.

Kotoa Shirly saanee tukea juoksulupaukseensa, sillä hänen naisystävänsä, artisti Sanni on tunnetusti kova pinkoja. Viime syksynä Sanni kertoi someseuraajilleen juosseensa elämänsä ensimmäisen puolimaratonin. Kyseessä on 21,1 kilometrin matka.

Lue myös: Sanni pinkoi puolimaratonin - kotona odotti Shirlyn upea yllätys: hempeilevät hellittelynimellä

- Tää on mulle jotenkin tosi iso juttu. Varmaan siks, et vaikka oon koko elämäni ollu tosi urheilullinen, oon aina luullu et musta ei oo pitkiin matkoihin. Varmaan joku kärkipelaajan syndrooma futisajoilta who knows. Sellasen uskomuksen kaa oon elelly menemään kunnes tänä keväänä ihan tavallisella lenkillä yhtäkkii tajusin et mähän en oo koskaan edes kokeillu mihin mun kroppa pystyy, aina vaan kääntyny kotiin tietyssä kohtaa tai tiettyjen kilsojen jälkeen. No, sinä aamuna jatkoin juoksuu 10km asti ja niissä euforioissa sit päätin juosta puolimaratonin syksyllä, Sanni taustoitti maratonille lähtöään somessa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »