fbq
Kotimaa
21.01.2022 18:15
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Atte Kajova ja Instagram
Shirly Karvinen
Selviytyjät Suomen voittaja Shirly Karvinen avoimena samaistuttavasta huolestaan: "Hyvä muistuttaa..."
Kotimaa
21.01.2022 18:15
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Atte Kajova ja Instagram

Radiojuontaja Shirly Karvinen, 29, julkaisi keskiviikkona (19.1.) Instagram-sivullaan henkilökohtaisen tekstin, jossa hän avaa tunteitaan tammikuun tuomasta väsymyksestä. Tekstin kuvituksena on Shirlyn selfie.

- Musta tuntuu, että fiilis on näin tammikuun puolessa välissä yhtä tyhjä kun tää mun katse johonkin, Shirly aloittaa.

Shirly kertoo haasteiden olevan vuosittaisia.

- Rehellisesti tammikuu on mulle aina vaikea, joulu meni ja pitäis olla ihan pumpissa uutta vuotta varten. Kaikilla näyttäis olevan ihan mieletön vuosi edessä ja jäätävä draivi kun ite laitan uutta ohjelmaa telkkarista pyörimään, hän jatkaa. 

- Ehkä tää on mulle ja muille ketkä painii samoissa ajatuksissa hyvä muistuttaa, että joskus väsyttää niin saakelisti ja se on ihan ok. Ihan tyhmää ottaa painetta siitä, että pitäis olla jotenkin energisempi ja enemmän menossa, koska muutkin? Shirly pohtii.

- Mun tän vuoden lupaus on se, että laiskottelen hyvällä omatunnolla. Ei mulla muuta. Tsemppiä päiviin, Shirly päättää vuodatuksensa positiivisempaan sävyyn.

Kommenteissa Shirlyn rehellisyys on otettu ihastellen vastaan, ja moni tuntuu samaistuvan tämän sanoittamiin tunteisiin. Kommentit pursuavat sydänsilmiä ja kannustavia sanoja.

- Täällä ainakin draivi vielä hakusessa, eräs kommentoija kirjoittaa.

- Tuttu tunne, mutta helmikuussa helpottaa, Shirlyä tsempataan.

Myös ex-missi Sara Sieppi samaistuu ystävättärensä Shirlyn kirjoitukseen kommentissaan:

- Se on just näin!

Shirly päätti vuoden 2021 lomailemalla Thaimaassa avovaimonsa, laulaja Sannin kanssa. Pari julkaisi sosiaalisessa mediassa tahoillaan upeita kuvia yhteiseltä matkalta .

Lue myös: "Söpis!" Sanni ja Shirly Karvinen viettivät yhteisen joulun Aasiassa - katso kuumat lomakuvat!
 

Shirly julkaisi 4.1. Instagramissaan upean kuvakollaasin pariskunnan matkalta. Jo tuolloin hän kertoi seuraajilleen potevansa laiskottelusta syyllisyyttä.

- Mä en oikein osaa lomailla kotona kun suorittajaluonne ottaa pikkusen liikaa valtaa joko sillä, et alan ottaa koti prokkiksia tai vaan poden huonoa omatuntoa siitä, ettei ole aikatauluja. (Tiedän, typerää), hän kirjoitti.

Lue myös: Avoliitto! Shirly Karvinen muutti Sannin luokse - paljastivat asian suorassa lähetyksessä: "Nähdään himassa"

Shirlyn vuosi on ollut kiireinen, joten laiskottelu voisi ollakin tarpeen. Keväällä hän vietti Dominikaanisen tasavallan tropiikissa yli kuukauden Selviytyjät Suomi -ohjelman kuvauksissa. Shirly voitti kilpailun, mikä aiheutti kohua niin mediassa kuin katsojienkin keskuudessa.

Lue myös: Shirly Karvinen on Selviytyjät Suomi -ohjelman voittaja – Sanna nosti kiusaamiskohun jälleen tapetille

Tilaa Seiskan uutiskirje! »