fbq
Kotimaa
31.05.2022 12:39
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Amanda Harkimo ja Mikko Lehtonen
Sekava video julki! Leijonien tähtipelaaja sopertaa silmät puolitangossa Amanda Harkimolle: "Ei mulla ollut mitään tsäänssii!"
Kotimaa
31.05.2022 12:39
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Suomen jääkiekkomaajoukkue juhli ansaittua MM-kultamitalia viime yönä (30.5.) toista päivää putkeen. Ilta alkoi Tampereella kansanjuhlista, joissa laulu raikasi ja joukkue saapui Suomen kansan eteen vastaanottamaan suosionosoituksia. Toritapahtumassa lavalla levyjä soittamassa oli myös realitytähti Amanda Harkimo, 32.

Lue myös: Näin railakkaasti bilekansa otti vastaan jatkoille saapuneet kultaleijonat - hurjat kuvat!

Televisiostakin nähdyn tapahtuman jälkeen juhlakansa suuntasi tamperelaiseen yökerho Ilonaan, jossa juhlat jatkuivat. Paikan päällä laulettiin yhteisvoimin niin Det glider in -kappaletta, Vauhti kiihtyy kuin Taivas varjele, mitä sieltä tulee -biisiäkin.

Yksi paikan päältä sosiaaliseen mediaan videokuvaa julkaissut oli dj Amanda.

Amanda Harkimo julkaisi somessa jo tanssivideoita sunnuntai-maanantai-yönä, jolloin hän sai eräältä kanssajuhlijalta 50 euron ja 100 euron seteleitä paidansa ja housujensa sisään. Amanda heitteli seteleitä tuolloin ympäri ravintolaa ja meno jatkui villinä myös viime yönä.

Lue myös: Leijonat-tähti strippasi kadulla - katso kuvat yläosattomasta varakapteenista

Amandan kuvaamissa 24 tuntia näkyvissä videoissa näkyy, kuinka Leijonien pelaajat juhlivat vip-aitiossaan maailmanmestaruuspokaali mukanaan.

- Ei mulla ollu mitään tsäänssii v**tu, MM-kisojen all starsiin valittu puolustaja Mikko Lehtonen, 28, sopertaa videolla kultamitali kaulassaan ja silmät puolitangossa.

mikko lehtonen
Mikko Lehtosella on kultaa olympialaisista sekä miesten ja nuorten MM-kisoista.

- Ei ei ei ei, Amanda vastaa miehelle.

Juhlat jatkuivat kuitenkin yhteisposeerauksilla ja meininki oli huipussaan. Lehtonen esiintyy Amandan videotarinoissa useita kertoja ja videoiden perusteella huippupuolustajan menojalka vipatti vauhdikkaasti. 

Amanda nähdään myös eilen maanantaina (30.5.) alkaneessa Erikoisjoukot-tv-ohjelmassa.

Lue myös: Paparazzikuvat MM-jatkoilta: Mikael Granlund vaati erikoiskohtelua vip-baarissa aamuviideltä!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »