fbq
Kotimaa
18.07.2022 16:44
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen & All Over Press
henri alen, ronn moss
Sehän on Ronn "Ridge" Moss! Julkkiskokki Henri Alénin Italian-loma sai yllättävän käänteen
Kotimaa
18.07.2022 16:44
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen & All Over Press

Charmikas saipputähti, Kauniiden ja rohkeiden Ridgenä tunnettu Ronn Moss täytti maaliskuussa pyöreät 70 vuotta. Ronn asuu nykyään Italiassa. Hän tuottaa viinejä Puglian maakunnassa kahden paikallisen liikekumppaninsa kanssa.

Lue myös: Nyt on komea auto! Ronn "Ridge" Moss sai upean 70-vuotislahjan - ahtautui Playboy-vaimonsa kanssa nostalgiseen menopeliin

Suomalainen huippukokki ja ruokakirjailija Henri Alén julkaisi sunnuntaina lomatunnelmiaan Italiasta someen. Henrin Instagram-kuvassa Ronn Moss heiluttaa kameralle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henri Alen (@henkkaalen)

Kaverukset Henri ja Ronn ovat nauttineet yhdessä illallista. Henrin somesisällöistä päätellen tarjolla on ollut ainakin juureksia, tomaattia ja kalaa.

Henri ja Ronn ystävystyivät, kun Ronn vieraili takavuosina Suomessa syömässä hänen ravintolassaan. Sittemmin Henri on vieraillut Ronnin luona, ja kohtaaminen päätyi Henkka & Niki vs. Amerikka -tv-sarjaan.

Ronn oli viime viikonloppuna Puglian maakunnassa järjestettyjen ruoka- ja musiikkifestivaalien, Apulian Cowboy -tapahtuman vetonaula. Ronn on jakanut Instagram-tililleen tunnelmiaan lännenmiehenä. Ronn on kavunnut tapahtumassa myös hevosen selkään.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ronn moss (@ronnmoss)