fbq
Kotimaa
29.06.2022 20:00
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Kristian Wallin
Sara Sieppi
Sara Sieppi paljastaa karun totuuden viime vuodesta Trendissä: "En pystynyt nukahtamaan ja huomasin rytmihäiriöitä"
Kotimaa
29.06.2022 20:00
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Kristian Wallin

Sara Sieppi kertoo avoimesti elämästään keskiviikkona ilmestyneen Trendi-lehden haastattelussa.

Sara, 31, paljastaa Trendissä, että hän on nuorempana elämässään ollut aina se, joka on mukautunut ystäviensä tai kumppaninsa tahtoon ja unohtanut ajatella itseään tarpeeksi.

Lue lisää: Sara Sieppiä moititaan epäeettisen pikamuodin tukemisesta - vastaa kritiikkiin jyrkästi Trendissä: "Joku sitä ostaa"

Kun jatkuva miellyttäminen jatkui ja jatkui, ja samaan aikaan hän teki sosiaalisen median töitä pitkiä päiviä, huomasi Sara, ettei voinut kovin hyvin.

Entinen Miss Suomi puhuu haastattelussa avoimesti viime vuosina kokemistaan terveyshaasteista, jotka ulottuivat jopa sydämeen asti.

- En pystynyt nukahtamaan ja huomasin rytmihäiriöitä. Minusta tuli ärtyisä, enkä ollut enää hyvä ihminen. Tajusin, etten ole koskaan pysähtynyt ja nauttinut siitä, mitä olen saavuttanut.

- En muista paljoakaan viime vuodesta. Jälkeenpäin mietittynä se tuntuu tietysti hurjalta. Olen aina ollut kova tekemään töitä ja ajatellut, että kun niitä kerran on tarjolla, niitä täytyy tehdä. Onneksi olen päässyt siitä ajatuksesta eroon.

Lue myös: Yli 1 000 euron sviitissä odotti karmea yllätys - Sara Sieppi tilittää ikävää kokemustaan

Viimeisen vuoden aikana Sara on oppinut asettamaan itsensä etusijalle, mikä on osoittautunut menestykseksi. 

- Nyt pidän sunnuntait vapaapäivinä. Ennen se olisi tuntunut vaikealta, mutta ei enää. Minulla on ihan eri fiilis. Alan ymmärtää vapaa-ajan ja loman merkityksen.

Sara on löytänyt onnen myös suhde-elämässä, sillä hän seurustelee nykyisin jalkapalloilija Pyry Soirin kanssa.

Lue myös: Salakuvat lemmenlomalta! Sara Sieppi ja jalkapallorakas Pyry Soiri romanttisina Kreikassa

Myös bisneksissä sujuu lujaa, sillä Saran yritys Semihima Oy tahkosi viimeisimmällä tilikaudellaan 612 000 euron liikevaihdon tuplaten sen edellisvuoteen verrattuna. Yritys teki puhdasta voittoa vuonna 2021 peräti 374 000 euroa ja Semihima Oy:n kassassa on lähes puoli miljoonaa, tarkalleen 449 000 euroa.

Lue lisää: Sara Siepin ökyilyn taustat selvisivät: Tämän vuoksi Sara voi huoletta nauttia etelässä katkarapuja – veret seisauttava rahasampo

Tilaa Seiskan uutiskirje! »