fbq
Kotimaa
25.01.2023 17:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Sara Parikka
Sara Parikka paljastaa nerokkaan aamukikkansa lapsiperheessä
Kotimaa
25.01.2023 17:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Bloggaaja ja entinen Salatut elämät -näyttelijä Sara Parikka paljastaa perheensä aamurutiinit.

Suosittu somevaikuttaja Sara Parikka avasi perheensä aamukuvioita ja paljasti nerokkaan toimintatavan, joka toimii heidän arjessa.

- Meidän tiistaiaamu: herätyskello herätti 06.30. Hampaiden harjaus silmät ristissä. Kahvikuppi nenän eteen, ja aamupuuron keitto pienen avustuksella, kolme kertaa hiusten harjaus ja kampaukset, kolmen lapsen äiti kuvailee Instagramissa.

Aamutoimia voi myös helpottaa varsin yksinkertaisella tavalla jo edellisenä päivänä.

- Onneksi oltiin laitettu vaatteet ja pakattu reput valmiiksi jo eilen illalla, paras lifehack arkeen, Sara vinkkaa myös muille.

Puolessatoista tunnissa poppoo on jo valmiina ulkosalla.

-  Aamupala napaan, ja päivän läpikäynti yhdessä. Kahvi kouraan, ja yläkertaan laittamaan itseni valmiiksi. 08.00 ulos ovesta kolmen lapsen kanssa, ja nyt ennen ysiä olen keskustassa starttaamassa työpäivän. Aamut ovat usein hektisiä, ja yritetään välttää kiirettä, koska se kiristää hermoja kaikilla. Miten tiedän aamut sujuu?

Saran perheeseen kuuluu kolmen lapsen lisäksi myös puoliso Mikko Parikka.

Lue myös: Sara Parikka rehellisenä perheen Kreikan-matkasta – tästä on kyse

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SARA PARIKKA (@saraparikka)

Kommentteja sateli

Moni oli Saran kanssa samoilla linjoilla, kuinka kiiretteettömyys on aamuissa parasta. Moni paljasti myös omat nerokkaat kikkansa aamutoimiin.

- Aamut rauhallisia, mutta vinkki, jos joku ei vielä tiedä: illalla kaurapuuron ainekset kattilaan ja jääkaappiin, siis hiutaleet ja vesi ja aamulla suoraan kattila tulille, ei mene kuin 5 minuuttia, korkeintaan 10, niin puuro on valmis. Luin myös jostain, että kauraa pitäisikin aina liottaa ennen syöntiä, kirjoitti yksi.

- Meillä ei tulisi mitään, jos ei illalla olisi kahvinkeitin ladattu valmiiksi ja leivät valmiina jääkaapissa. 3/4 aamu-unisia, ja aamut on usein huutoa ja kiirettä, kommentoi toinen.

- Aina sama kiire, vaikka kuinka koittaa ennakoida. Avannosta aamulla en kuitenkaan luovu, mietti kolmas.

- Vitsi mä haaveilen vain semmosesta, että jaksaisi reippaana nousta keittelemään puuroa ja juoda aamukahvia ilman kiirettä. Vähintään pari kertaa torkutusta, ja sitten minuuttiaikataululla meikit naamaan ja lapsille aamun ohjeistukset ja päivän ohjelman kertaus, ja sitten heipat ja jokainen omille teille. Voisi kai päivä alkaa paremmin, jos olisi edes pikkasen enemmän aamuihminen, pohti neljäs.

Lue myös: Sara Parikan pipariöverit hämmästyttävät somessa: "Piti oikein zoomata, näinkö oikein"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SARA PARIKKA (@saraparikka)