fbq
Kotimaa
03.10.2022 12:32
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Sara Chafak & Jeffrey Lawman.
Sara Chafak poisti kaikki yhteiskuvansa Jeffrey-rakkaansa kanssa – sanoo nyt suoraan Seiskalle: ”Tämä on yhteinen päätöksemme”
Kotimaa
03.10.2022 12:32
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Sosiaalisessa mediassa suosittu vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak, 31, herätti huomiota Instagramissa tekemällään peliliikkeellä. Sara hämmästytti yli 150 000 Instagram-seuraajaansa poistettuaan kaikki yhteiskuvansa Jeffrey-rakkaansa, 27, kanssa.

Muutos oli sikäli merkittävä, että siihen saakka Saran Instagram-kuvavirta oli pullollaan rakkaudentäyteisiä yhteisotoksia näyttävästä pariskunnasta.

Seiskan tarkkasilmäiset lukijat huomasivat myös Jeffrey Lawmanin poistaneen kaikki yhteiskuvat Saran kanssa omasta Instagramistaan. Love Island -voittajalla ja entisellä kiekkoilijalla on Instassa lähemmäs 45 000 seuraajaa.

Lue myös: Näin e-pillereiden lopettaminen vaikutti Sara Chafakiin – katso kuvat

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Chafak (@sarachafak)

Tästä on kyse

Seiska tavoitti Saran, jota alkoi naurattaa kuullessaan mitä reportterin asia koski. Sitten kaunotar vakavoitui ja selitti, mistä kansalaisia ihmetyttäneessä yhteiskuvien poistamisessa oikein oli kyse.

– Joo, ei ole mitään draamaa. Kaikki on hyvin, Sara vakuuttelee Seiskalle.

Lue myös: Sara Chafakin Jeffrey-rakas: ”Olin kusipää, ennen kuin tapasin Saran”

– Ei se some ole oikea maailma ja jengi tajuaa sen kyllä aika hyvin. Siellä on vaan ne asiat, joita halutaan näyttää ulospäin. Tämä (yhteiskuvien poistaminen) on yhteinen päätöksemme.

Miten teillä siis Jeffreyn kanssa menee…?

– Hyvin menee, hyvin menee! Ei ole mitään ongelmia. Jollei olisi, niin kyllä me siitä somessa ilmoittaisimme, Sara vakuuttelee.

Soitti toimittajalle uudelleen

Kaikesta päätellen yhteiskuvien poistamisessa oli siis kenties kyse jonkinlaisesta sosiaalisen median strategiasta.

Niin tai näin, Sara soitti uudelleen Seiskan toimittajalle ja pyysi huomioimaan, että hänellä on edelleenkin Instagramin tallennetuissa kohokohdissa pilvin pimein yhteisiä videopätkiä rakkaan Jeffreynsä kanssa.

– Eli siis mitään draamaa tässä ei todellakaan ole, Sara selventää.

Lue myös: Jeffrey Lawman avoimena suhteestaan Sara Chafakiin: ”Vaikka mediassa nyt on ollut kaikennäköistä…”

Sara Chafak & Jeffrey Lawson.

Jeffrey pelasi lätkää

Vuoden 2012 Miss Suomi sekä julkkiskokki Sara ja tosi-tv-ohjelmista tuttu Jeffrey ovat seurustelleet pian kolmen vuoden ajan. Viimeksi mainittu on nähty sellaisissakin ohjelmissa kuin Olen julkkis…päästäkää minut pois! ja Love Island Suomi.

Jeffrey on myös kunnostautunut kaukalossa. Kotipaikkakuntansa Laitilan Jyskeen kiekkokasvatti raivasi tiensä Rauman Lukon nuorisojoukkueista Suomi-sarjaan, jossa nakutteli kaudella 2017–18 kelpo tehoja Suomi-sarjassa tuolloin pelanneessa Forssan Palloseurassa.

Elokuussa pariskunta hehkutti yhteistä onneaan Seiskalle näin:

– Meillä on tosi kivaa, hauskaa, ja mukavaa yhdessä. Tietenkin jokaiseen suhteeseen kuuluu omat ylä- ja alamäet. Perusarkemme on kuitenkin seesteistä ja helppoa.