fbq
Kotimaa
09.03.2022 20:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
sampo kaulanen
Sampo Kaulanen aloitti ketokuurin - sai koronan
Kotimaa
09.03.2022 20:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Kyläkauppias Sampo Kaulanen kertoi tänään (9.3.) Facebookissa vaihtaneensa ruokavalionsa ketogeeniseksi.

Lue myös: Sampo Kaulasen ulkonäkö muuttui täysin - näin Minttu-vaimo reagoi

- Alotin viime perjantaina keroilun..eli Ketoilun. Alkuun pieni resetti ja n. 70h paastoa. Sen jälkeen olen pyrkiny pitämään hiilarin määrän alle 20g/vrk. Eilen oltiin alle 10g. Ketoaineita virtsassa sunnuntaista lähtien eli onko tämä nyt neljäs päivä ”kerolla”?!

Toissapäivänä maanantaina Sampo on saanut positiivisen koronavirustuloksen.

- Alkuun hedaria ja heikotusta. (Vaikee erottaa oliko kero vai koro vai molempia). Kehosta turvotus vähiny ja adaptaatio aluillaan tähön ruokavalioon. Ihan jees olo. Daim himot pudonnu lähes nollaan ja se varmaan johtuu siittä ku hiilarikoukku löysää niin ei tee kauheesti mieli porsia namejakaan. Mielenkiintonen keissi. Kuulemma terveysvaikutukset pitäisi olla mahtavat mut ne tulee kuulemma viiveellä. Joten eikaittässä! Verensokeri näyttäs olevan tikissä ja olo muutenki vallan mainio! Toki ku samaan aikaan Korona päällä niin haastava fiilistellä et onko kerosta vai korosta johtuva laiskuus.

Koronapäiväkirja

Samaan aikaan Sampo pitää Instagramissa koronapäiväkirjaa. Videopäivityksissä Sampo on kuvaillut oireitaan lieviksi. Tuoreimmissa kuulumisissaan Sampo kertoo, ettei suurempia muutoksia yleiskuntoon ole havaittavissa. Sampo myös sanoo, ettei ole ottanut rokotteita.

- Fiilis ihan hyvä. Eilen iltasella oli ehkä vähän sellainen vetelä olo yhdessä vaiheessa. En tiedä saako käydä, mutta kävin kuitenkin saunassa ja otin kylmäharjoitukset siihen päälle. Sen jälkeen olo oli loistava. Yö meni oikeastaan aika hyvin, vähän oli levottomia jalkoja yöllä ja tulin tähän sohvalle nukkumaan. Kellon mukaan ihan ok unet. Oireet on tämmöiset (köhinää) rispakurkku. Edelleenkään ei kuumetta eikä lämpöä, Sampo kuvailee tilaansa tänään keskiviikkona.

Lue myös: Armeijasarja oli kova haaste Sampo Kaulaselle - näin kauan oma inttiura kesti

Mintullakin korona

Sampon puolisolla Minttu Kaulasella on myös korona.

- Olen oikeastaan vähän kateellinen, meikällä on siis kaksi rokotetta alla, en ole saanut kolmatta, ja olen huomattavasti huonommassa kunnossa kuin hän. Johtuneeko sitten mistä ikinä, Minttu puolestaan kertoo Instagramissa 24 tuntia näkyvissä videotarinoissaan.

- Eilen oli vielä tosi ok fiilis. Huomasi vaan siitä, että kun hevosten kanssa touhusi, niin loppuu kunto... Mutta tänä aamuna olen kyllä niin petipotilas. Mutta eipä se mitään, onneksi on tukijoukot tässä ympärillä jeesaamassa. Mutta nyt ollaan niin kuin ei reservissä.

Lue myös: Sampo Kaulanen ikuisti pyllistelevän Minttu-vaimonsa lemmenlomalla - some repesi: "Vuoden 2022 kuva!"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »