fbq
Kotimaa
30.11.2022 14:27
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Monika Lindeman
Salkkarit-näyttelijä Monika Lindemanin matka päättyi ikävästi: "Muistutus elämän hauraudesta"
Kotimaa
30.11.2022 14:27
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Salatut elämät -tv-sarjassa Lindaa näyttelevä Monika Lindeman, 37, kertoo rajusta tilanteesta, joka sai miettimään elämän haurautta.

Arkistovideo: Monika Lindeman testasi Lintsin Taigan

Lue myös: Uhkean Salkkarit-Lindan kiimaisella kohtauksella jo 24 miljoonaa katselukertaa YouTubessa – näyttelijä Monika Lindeman ihmettelee Seiskalle: ”Olen nähnyt hienompiakin rintaliivejä!”

Monika Lindeman kertoo somessa lauantaisesta (26.11.) automatkastaan, joka päättyi ikävästi hinausauton tullessa paikalle. Monika julkaisi heti tapahtumapaikalta kuvan hinausautosta ja lyhyen viestin 24 tuntia näkyviin Instagramin tarinoihinsa, mutta palasi muutaman päivän jälkeen pohtimaan asiaa tarkemmin.

- Viime lauantaina istuin isäni ja äitipuoleni kanssa autossa matkalla teatteriin Saloon. Yht'äkkiä auto alkoi oudosti täristä ja heittelehtiä kaistalta toiselle ja … poks! Monika muistelee Instagram-tilillään.

Teatteriesitys jäi sillä kertaa välistä.

- Hetkeä myöhemmin istuttiin Turun moottoritien laidalla, 19 km teatterilta, ja päällimmäisenä tunne, että: ”Mitä helvettiä just tapahtu!?” Auto pysyi hallinnassa, mutta siinä olisi voinut käydä pahasti, jos muita autoja olisi ollut kohdalla tai kyseessä olisi ollut ohitustilanne.

- Hinausauto tuli paikalle noin tunnissa, ja sinä aikana kävi läpi kaikki mahdolliset skenaariot, mitä olisi voinut tapahtua. Onneksi selvittiin säikähdyksellä, auto on huollossa, sijaisauto alla ja kaikki rakkaat turvassa. Mutta voitte vain kuvitella, miten tiukasti halasin lapsia kotiin tullessani!

 

Monika on näytellyt Salkkareissa etsivä Linda Eerikäistä vuodesta 2015.
Monika on näytellyt Salkkareissa etsivä Linda Eerikäistä vuodesta 2015.

"Muistutus elämän hauraudesta"

Monikalla onkin selkeä viesti ja muistutus kaikille elämästä ja kiitollisuudesta.

- Tämä postaus toimikoon muistutuksena elämän hauraudesta ja siitä, ettei ikinä tiedä, mitä seuraavassa hetkessä tapahtuu, Monika kirjoittaa.

Moni oli käynyt kyselemässä Monikalta kommenttikentässä, mukaan lukien näyttelijä Pete Lattu, että mitä tilanteessa siis lopulta kävi. Monika on vastannut kommenteissa, että "selvitellään edelleen, että mitä ja miten".

Heti tapahtuma-aikaan lauantai-iltana Monika oli pohtinut syyksi rengasrikkoa.

Lue myös: Tiesitkö?! Salkkarit-kaunotar Monika Lindemanilla on Darren-rakkaansa kanssa sivutyö järven rannalla –”Koin täydellisen kulttuurisokin!”

Monika on ollut naimisissa vuodesta 2016 brittiläisen Darren McStayn kanssa. Pariskunnalla on kaksi lasta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »